in

ZEMLJACI SE POTUKLI:Za malo došlo do konflikta između Save Miloševića i Miloša Bojanića!

Veče mode, lepote i glamura, koje je održano u Bijeljini, za malo da se pretvori u fizički obračun zemljaka Save Miloševića i Miloša Bojanića.

Naime, obzirom da su obojica iz Bijeljine, tačnije mesta nadomak ovog grada, obojica se neguju u estetskom centru „Dermamedic“ u Bijeljini.Ni jedan, ni drugi ne kriju da dolaze u Bijeljinu na estetske tretmane, pa su tako i te večeri bili na prezentaciji u Bijeljini, koju je organizovao pomenuti estetski centar.

savo-i-milos-4

savo-i-milos-9

savo-milosevic-3

savo-i-milos-5

savo-milosevic-2

savo-i-milos-6

savo-milosevic-1

Kako je Savo prvi seo na stolicu doktorke Marije Ristanović, stariji zemljak je mislio da bi on ipak trebao da ima prednost, pa je prvo odreagovao besno, da bi zatim spustio loptu i lepo zamolio Savu da ustane sa stolice.

Svi prisutni su pomislili da će sigurno doći do konflikta, obzirom da je Miloš u naletu besa održao Savi lekciju, rekavši mu da nije uredu što nepoštuje starije, sve dok jedan od prisutnih nije provalio da je sve gluma i počeo da aplauzira.

Ispostavilo se da su se Savo i Miloš dogovorili da naprave scenu, kako bi prisutne malo „prodrmali“ i napravili dobar fazon, nakon čega su se svi skupa zadovoljno smejali, a ako je bila blizu njih, verujemo da je doktorici najmanje bilo do smeha u tom trenutku.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MILICA TODOROVIĆ SE OGLASILA: Pevačica progovorila o PSIHIČKOM POREMEĆAJU!

(FOTO) NI SAŠA POPOVIĆ JOJ NIJE POMOGAO: Suzana Jovanović IZBAČENA iz Zvezda Granda!