in

PEVALA MOĆNICIMA SRPSKE: Ministri dali po 100 evra da vide Cecu!

VIP zabavi u Banjaluci na kojoj je pevala Svetlana Ražnatović prisustvovali političari, ministri, ali i ugledni biznismeni, koji nisu žalili novac da čuju i vide najpopularniju folk pevačicu.

Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se kao specijalna gošća na privatnoj zabavi koja je u četvrtak uveče bila upriličena za ministre, političare, bankare i biznismene u Banjaluci.

ceca-2

Onaj ko je želeo da uživa u muzici najveće balkanske zvezde, morao je da izdvoji čak 100 evra za ulazak na ovu VIP zabavu, budući da je bila organizovana isključivo za one s dubljim džepom.

Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, koji je bio na partiju, predstavnici vlasti Republike Srpske nisu žalili novac samo da čuju Cecu.
– Ceca se na zabavi pojavila oko ponoći i odmah počela da peva. Oko sat i po je trajao njen nastup. Više od 300 ljudi dalo je 100 evra da bi ušlo, a najviše je bilo biznismena i političara,ali došli su i mladi koji to mogu da plate. Nakon prve numere Ceca se obratila prisutnima i rekla kako joj je drago što je u Banjaluci. Bila je raspoložena i nasmejana. Čim je završila s repertoarom, napustila je salu – kaže naš izvor.

ceca-3

Na istom događaju bio je i Aleksandar Kos, sestrić Mire Škorić, koji je potvrdio sve Kurirove informacije.
– Ceca je napravila sjajnu atmosferu. Bilo je zanimljivo videti ministre, političare i ugledne društvene radnike, koji su odvojili 100 evra za ulazak samo zbog nje, kako đuskaju uz njene pesme. Interesantno je da su brojni fanovi čekali ispred kapije restorana, koja je bila zaključana, nadajući se da će Cecu videti bar u prolazu. Mnogi nisu uspeli jer od gužve nisu mogli da dođu do džipa koji ju je dovezao sa aerodroma – rekao je Kos, koji je, kao i mnogi, snimak proslave postavio na Fejsbuk.

ceca-4

Ovim povodom pozvali smo Ražnatovićku, ali ona nije odgovarala na pozive. Poslali smo joj i SMS, na koji takođe nije odgovorila.
Ljubi ga majka
VELJKO JE JEDINI LEPOTAN U MOM ŽIVOTU

Na zabavi u Banjaluci bio je i Cecin sin Veljko, koji već dve godine živi i studira tamo. Na mamin nastup došao je s drugovima s fakulteta i bio u centru pažnje, a Ceca mu se posebno obratila tokom nastupa.
– Sad ću otpevati pesmu „Lepotan“, koju posvećujem svom sinku Veljku, najboljem, najlepšem lepotanu u mom životu – izjavila je Ceca, nakon čega se začuo gromoglasan aplauz.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

IMITIRAO VUČIĆA: Velimir se iznenadio kad ga je premijer pozvao, a evo šta mu je i rekao…

(FOTO) POHVALILA SE MAMA: Ivana Pavković objavila fotografiju tek rođenog sina!