in

SRAMOTA: Šašić ismevao Rastin deformitet!

Željko ismevao Stefana samo zato što je rođen s rascepljenom usnom. Za ovu anomaliju reper nije kriv, ali njegov stariji kolega se pošteno obrukao

Željko Šašić šokirao je javnost neprimerenim komentarom na račun repera Stefana Đurića Raste, pošto je sa omalovažavanjem istakao njegovu urođenu anomaliju, poznatu kao zečja usta.

– Mali je interesantan sa svojim dredovima, zečjom usnom i zato što se smuvao sa svima dostupnom Anom Nikolić i oženio se njome – rekao je Željko u intervjuu za magazin Svet.

Šašić je za Kurir pokušao da ispravi štetu.

– Nisam imao nameru da uvredim hendikepiranog čoveka, bio to Rasta, Vlasta ili neko drugi. Ljudi oko mene su pričali kako muž Ane Nikolić ima zečju usnu, pa sam samo to preneo, jer u glavi su mi ostali ti komentari. Pa, da se ne lažemo, ima dosta muškaraca i žena koji žive s tim deformitetom i više ne znaš da li je to uređeno ili normalno – pričao je Šašić kao navijen, ali ne misli da je uradio nešto loše.

– Ma, ništa strašno nisam rekao. Nisam mu se rugao niti podsmevao. Ja sam kritičar koji realno komentariše nuspojave našeg društva. Ja sam elokventan da pričam o tome i zato žele da me i angažuju u nekoj emisiji da bez dlake na jeziku pričam pred ljudima. Rasta se bavi retard popom i to ću uvek kritikovati. A to kako on izgleda, ne zanima me i zato me baš briga da li će ga nešto uvrediti ili ne – poručio je Željko.

Rasta i njegov menadžer juče nisu odgovarali na naše pozive.

ESTRADA OSUDILA / RASTA JE CAR, ŠAŠIĆ JE KOMPLEKSAŠ!

Stefan Cvijović Cvija
To nije lepo

To je nije lepo od Željka. Niko ne treba da se ruga ljudima koji imaju neki problem. Rasta je apsolutni car, dečko koji je najinovativniji na našoj estradi. Nije lepo da mu se iko ruga.

Kaća Grujić
Iskompleksirani primitivac

Željko Šašić je iskompleksiran zbog nekih stvari koje su mu se desile u životu i zato proziva sve koji su uspešniji od njega. Rasta je za kratko vreme postigao ogroman uspeh, pa je Šašić zato ljubomoran na njega. Vrlo je primitivno i jadno sa njegove strane što ga proziva zbog hendikepa.

Aleksandra Prijović
Nije ljudski

Rastu mnogo poštujem i za ovo ima moju podršku. Nije ljudski rugati se ili se podsmevati bilo kome zbog takvih stvari.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KATARINA GRUJIĆ BILA ŽRTVA GREŠKE LEKARA: Mogla sam da UMREM sa 16 godina!

ODRŽAN PREMIUM DAN MAĐARSKE U HOTELU RADISSON BLU OLD MILL GDE SE MEĐU BROJNIM GOSTIMA POJAVIO I MILOŠ RADIČEVIĆ!