in

ODRŽAN PREMIUM DAN MAĐARSKE U HOTELU RADISSON BLU OLD MILL GDE SE MEĐU BROJNIM GOSTIMA POJAVIO I MILOŠ RADIČEVIĆ!

Srpski top model i učesnik rijaliti šoua Farma, Miloš Radičević promoviše Mađarski turizam. Radičević je bio jedan od domaćina nedavno održane manifestacije “ Premium Dan Mađarske “ u Beogradu ,koji se tradicionalno organizuje, a ovo je ujedno bila i prilika da se naši građani upoznaju sa bogatom turističkom ponudom susedne Mađarske. Kako bi opravdali epitet dobrih domaćina, Mađari su goste poslužili tradicionalnim specijalitetima, i ali i sveže pečenim kolačima i kuvanim vinom.

Kako je Miloš zaštitno lice poznatog Aquaworld rizorta iz Budimpešte, tako se i na ovoj manifestaciji pojavio u ulozi promotera najboljih hotela i lekovitih banja koje nudi susedna zemlja.

Ipak, u moru ponuda izdvojio se hotel koji je omiljen među turistima u regionu, naročito među Srbima. Aquaworld resort iz Budimpešte omiljena je zimska, ali i letnja destinacija naših ljudi, kako zbog najvećeg evropskog zatvorenog akva parka, tako i zbog velikog broja otvorenih i zatvorenih bazena sa vodom čija se temperatura kreće od 20 do 40 stepeni. Jedan od apartmana u ovom hotelu od samog početka rada rizorta nosi i ime naše folk dive Svetlane Cece Ražnatović, a upravo u tom apartmanu nedavno je boravio i Miloš koji je u ovom hotelu uradio set promotivnih fotografija.

Prilikom snimanja promotivnih fotografija Miloš je postavio kratak video na Instagram koji je izazvao veliku pažnju.

Balkan Lifestyle
Foto:Nikola Bojanić

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

POZNATI PEVAČ O UBISTVU SVOJE DEVOJKE: BILA JE GLADNA, A ON JE BIO BAHAT I PIJAN!

KATARINA GRUJIĆ OGORČENA: Niko od kolega mi se nije javio kada sam izgubila glas!