in

GOCA BOŽINOVSKA O SKANDALU SA ŠIJANOM: Zabranio mi je da pevam 7 godina!

Pevačica Goca Božinovska i njen bivši suprug, bokser Zoran Šijan imali su vrlo turbulentan period.

Šijanu je smetalo to što se Goca bavi pevanjem pa ju je često pratio na nastupima. Tokom jedne svadbe gde je Božinovska zabavljala goste, nastao je skandal nakon čega je Goca prestala da peva.

„Bila sam na jednoj svadbi i gost je krenuo da me spopada, nisam se mogla odbraniti. Stavio mi je pare u odelo a onda je moj Šijan skočio. Rekao je da odmah napustim veselje i krenem kući. Nisam znala kako da odem sa svadbe, ljudi ostaju bez pevačice, kako to sad. Nisam mogla protiv njega. Krenula sam i rekla ljudima da idem samo do auta da uzmem nešto. „Kakvog auta, ona više neće pevati i gotovo“, rekao je on. Sve vreme u autu dok smo išli kući je ćutao, reč nije progovorio“, rekla je pevačica a onda nastavila da priča šta se desilo kada su došli kući.

goca-bozinovska-2

„A onda kada smo došli kući, rekao je: „Vidi, što si pevala, pevala. Sad uzmi lepo telefon, nazovi zlatu neka obavesti sve tvoje menadžere da ne pevaš. Tako je bilo, rekla sam da više neću pevati jer imam probleme sa mužem. Niko nije mogao da veruje, molili su me ali nisam mogla.I tako sam ja prestala da pevam. Nisam pevala 7 godina. Nakon toga sam opet počela ali on je svuda išao sa mnom. Brzo posle toga smo se i rastali“, zaključila je ona u emisiji „Ami G šou“.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Maca trese region: U petak pred Beograđanima!

ESMA REDŽEPOVA ZAVRŠILA U BOLNICI: Pevačici ugroženo zdravlje!