in

RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA: Niko ne brani moju ljubav ali je ta RAZLIKA zanimljiva svima!

Ljubav Rade Manojlović i Harisa Berkovića od samog početka bila je u centru pažnje. Kasnije su je proglasili i za „zabranjenu“. Međutim, Rada je konačno progovorila o svemu.

Gostujući u emisiji „Ami G Show“, pevačica je otkrila zašto su na početku krili njihovu vezu ali i da li suroditelji protiv njih.

„Nije istina da nam brane. Dugo sam krila tu vezu i mislim da sam trebala još. Mislila sam ako se ne govori o tome da se neće ni pisati, ali ne ide. Nisam htela da demantujem ni da potvrdim ali su onda krenuli razni naslovi jer sve te razlike među nama mame novinare. Možda je razlika u godinama zanimljiva. 9 godina, on ima 22 godine“, rekla je Rada a onda je Ognjen dodao da je Haris mlad i da ne zna šta je levo.

„Ognjene, da ti kažem, zna on sve. Oni od 24.-25. su matori“, rekla je pevačica kroz osmeh.

rada-manojlovic-2

Što se tiče izjava njihove porodice, Rada je takođe demantovala takve priče.

„Mi to nismo ništa komentarisali i onda su možda zato novinari počeli da spekulišu. A onda moj tata koji je genije, rođen za šou biznis zaista. Uvek me pozove posle neke naslovne i kaže „Ja ovo nisam tako rekao“. Ne brani nam niko ništa! Ali ispade da je zanimljivo da se priča da je to zabranjeno. Niti Haris preti svom ocu, niti ja pretim svom. “

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Maca trese region: U petak pred Beograđanima!

ESMA REDŽEPOVA ZAVRŠILA U BOLNICI: Pevačici ugroženo zdravlje!