in

KRALJ BAKRA SE OGLASIO: Radim za dobrobit sina Aleksandra! Ne kršim zakone!

Severina Kojić i Milan Popović nastavljaju da ratuju preko svog četvorogodišnjeg sina Aleksandra. Srpski biznismen tvrdi da pevačica mesec dana nije došla po naslednika, a ona zapravo 10 dana nije znala gde joj se nalazi sin, zbog čega je bivšeg verenika prijavila zagrebačkoj policiji!

„Kada su u Hrvatskoj prilagođavali zakone Evropskoj uniji uveli su termin „zajedničko starateljstvo“. Međutim, sama praksa sudova i centara za socijalni rad je ista kao i ranije kada su dete dodeljivali jednom roditelju na čuvanje, a drugom roditelju određivali samo susrete i viđenje“, rekao je Milan.

„Ja nemam nijednu tužbu protiv Severine Kojić. Sada imam samo krivičnu prijavu za zanemarivanje deteta, jednu u Hrvatskoj, i jednu u Srbiji, jer je letos zanemarila dete. To je protiv nje. U Zagrebu vodim dva spora, i to nisu sporovi protiv Severine, nego po jednom sporu tražim da mi se tačno definiše šta znači zajedničko starateljstvo. Drugi spor vodim jer tražim da mi Aleksandar pređe da živi sa mnom, s obzirom na to da su se okolnosti promenile. Ja sada u Hrvatskoj imam kuću i samim tim imam uslove da Aleksandar provodi više vremena sa mnom. A po nalazu svih veštaka majka i ja smo jednako adekvatni roditelji i dete nam je jednako privrženo“, rekao je Milan i dodaje da ima tri-četiri spora protiv njenog supruga Igora i svekra.

„Dete je bilo potpuno zanemareno, bolesno. Zato sam i podneo krivičnu prijavu za zanemarivanje i to nije prvi put. Dete je bilo zapušteno i ja sam na svoju odgovornost rešio da ostavim dete kod sebe i da ga izlečim. Vratio sam ga kao novog „, kaže Milan, a na činjenicu da su hrvatski mediji objavili da ga je Centar za socijalni rad prijavio za obiteljsko nasilje, kaže:

„Ovo je čista kleveta i za nju će neko ozbiljno da odgovara. Niko mene nije prijavio za nasilje u porodici. Severina Kojić me je prijavila Centru za socijalni rad, a Centar je tu prijavu po službenoj dužnosti prosledio policiji. Koliko je ta prijava lažna govori to što ni posle dve i po godine nisam bio ni na saslušanju ni u policiji ni u Tužilaštvu – dodaje Milan i tvrdi da u ovoj borbi njegov cilj nije da malog Aleksandra otme majci.

„Moj cilj je zajedničko podeljeno roditeljstvo, koji podjednako i kvantitativno i kvalitativno utiču na odgajanje deteta. Ja se za to zalažem i u ime svih očeva i u Srbiji i u Hrvatskoj.

Podsetimo, Severina a snajka zatražila je pomoć od Centra za socijalni rad i hrvatske policije jer kralj bakra nije ispoštovao odluku suda. Umesto da vrati sina u sredu, kako je dogovoreno, to je učinio tek u ponedeljak.

„Policija u Zagrebu podnela je kaznenu prijavu protiv Popovića jer nije vratio dete skoro dve nedelje. On je nakon toga zapucao na avion i pobegao s Aleksandrom u Beograd. Kad mu je hrvatski MUP pripretio poternicom, Milan je posle dva dana vratio sina na Severininu adresu u Zagrebu i predao ga njenoj majci Ani. Zbog cele te agonije, Popović pokušava da se opere, pa plasira poluistinite informacije“, otkrio je Kurirov izvor.

severina-3

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SUZANA JOVANOVIĆ OTKRILA: Evo zbog čega se ne pojavljujem u medijima!

(FOTO) SELMA BAJRAMI VLAŽNA I SEKSI: Pevačica potpuno GOLA u kadi!