in

TOPALKO ODBIO POKLON BIVŠEG ZETA: Fuj, kondomi! Ja to ne koristim!

Jovan Stefanović velikodušno ponudio Milanu Topaloviću dva komada najsigurnije zaštite tokom seksa, a ovaj mu grubo odbrusio da to nikada nije kupovao

Juče je širom sveta obeležen Svetski dan borbe protiv side. Jedna od obaveznih akcija je i apelovanje na korišćenje kondoma kao najefikasnijeg sredstva zaštite.

Mladi pevač „Granda“ Joca Stefanović osvetlao je obraz i pokazao nam da, pored dobrog glasa i nove frizure, uvek ima i nekoliko kondoma u džepu!
– Što je sigurno, sigurno je! – ponosno nam je Stefanović pokazao kondome kad smo ga na snimanju „Grandove“ emisije pitali da li zna koja je simbolika 1. decembra.

Baš u tom trenutku iza ćoška se pojavio njegov stariji kolega Milan Topalović. Ne samo što mu je kolega nego je Topalko i Jocin bivši tast jer se Stefanović pre nekoliko godina zabavljao s Milanovom ćerkom Helenom. Po svoj prilici ostali su u odličnim odnosima pošto mu je Joca kao krišom ponudio dva kondoma. Da mu se nađu.

– Drži, Tope, trebaće ti! – rekao je Stefanović.

– Ma beži bre! Ja to ne koristim. Jesi li zaboravio da sam ja došao s planine? Kod nas u Novoj Varoši toga nema. Nikad to nisam ni koristio, niti kupovao – rekao je Topalović.

– Bivši moj taste, moraš da uzmeš. Dobra je stvar, veruj mi. Moraš i ti da podržiš Dan borbe protiv side. Evo ti dva komada, imam ja u džepu još dva za sebe – bio je uporan folker.

– Ne želim. Ćao! – kratko i jasno je Topalko odgovorio svom bivšem zetu.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

GOCA PROGOVORILA O BOLNOJ TEMI Ako se nešto izjalovi, Raši ću naći mladu ženu i napraviće joj dete!

(FOTO) OD NJE JE DOBILA JAHTU, AUTO I STAN U MONTE KARLU: Ovo je darežljiva BAKA Sandre Afrike!