in

VESNA ZMIJANAC: Muškarci me više ne zanimaju!

Pevačica Vesna Zmijanac je pre nekoliko meseci postala je baka, što ju je potpuno okupiralo.

Toliko da na muškarce uopše ne misli, niti bi u ovom trenutku mogla da se posveti bilo kome osim malenoj Rei, koju joj je podarila ćerka Nikolija.

„U ovom momentu je sav moj svet vezan za Reu i ni o čemu drugom ne razmišljam. Sve bake su srećne, koja god to doživi“, kaže Vesna, koju smatraju jednom od najlepših baka na estradi.

„Pre mene je bilo baka mlađih od mene i lepih. Jedno je izvesno, život se menja iz korena kada postanete baka“, tvrdi Zmijančeva.Pitali smo je kakva je razlika između momenta kada postanete majka i onog kada postanete baka.

„Velika je razlika. Kada postanete majka, pogotovu za nas koji se bavimo ovim poslom, imam utisak da su važne još neke stvari pored deteta, stvara se karijera, juri se svugde. Sa druge strane, iskustvo sa 20 godina, 38 i 60 nije isto. Kada ste baka, već ste završili životno putešestvije i stvari koje se tiču egzistencije i možete da se posvetite bebi“, kaže Vesna, a na pitanje da li je razmazila Reu.

„Baka ne može da joj odbije ništa. Rea je mnogo slatka i mnogo je volim. Svaki dan se menja. Trebala pomoć Nikoliji sa bebom ili ne, ja svaki dan moram da svratim da vidim unuku i držim je u naručju“, rekla je Vesna.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

GAGI ĐOGANI: Imao sam loš period posle razvoda, jedva sam se izvukao!

Slavni holivudski producent i bliski prijatelj Leonarda Di Kaprija, Joey McFarland lumpovao uz narodnjake i pikirao pevače za film!