in

Emir Habibović:Svaki dan obećavam da ću od sutra…

Kada mnogo radite i kada stezbog posla često na putu, pa se probudite u jednom, a odete na spavanje u drugom gradu, onda je teško održati dato obećanje.Upravo sa tim sve češće problem ima i pevač Emir Habibović, koji već neko vreme muku muči sa kilogramima.
Naime, kako je zbog posla, zamenio noć za dan, krenuli su i problemi sa kilažom, jer se često desi da jede noću, jer njegovi nastupi znaju da traju do zore.Iz tog razloga je Emiru jako teško da održi obećanje da kreće sa dijetom.

„Svaki dan govorim sebi, od sutra krećem sa dijetom i to tako traje već neko vreme.Jako je teško izdržati tempo koji ja imam, pa samim tim je teško držati se i neke posebne ishrane, jer sam danas u jednom, a već sutra u drugom gradu ili državi.Nekada mi dođe d jedem sve što stignem, a onda povučem ručnu i uzdržavam se“-tvrdi Emir.

Zbog takvog tempa Emir nema vremena ni za ozbiljnije vežbanje, jer ono malo vremena što ima trudi se da bude sa porodicom, ali kako je rekao sutra je novi dan i od sutra će na dijetu, a kako stoje stvri, to je sve češće izgovor svima nama.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SAŠA POPOVIĆ SE MALO OPUSTIO: Je l‘ ovako pevačice dižu noge?!

EKSKLUZIVNO:Evo šta proslavljena manekenka Andjela Vlahović radi u Bijeljini!