in

SAŠA POPOVIĆ OBEZBEDIO POTOMKE: Evo šta je kupio za svoju decu!

Direktor „Granda“ odlučio je da obezbedi ćerku Aleksandru i sina iz prvog braka njegove supruge Suzane, Danijela.

On je na Bežanijskoj kosi kupio placeve gde će im izgraditi po jednu vilu.

„Sašina želja je oduvek bila da na taj način obezbedi Aleksandru i Danijela. On i Suzana su srećni jer i Aleksandra i Danijel žele da ostanu u Srbiji i da se bave porodičnim biznisom. A posebno su srećni što su se dogovorili sa roditeljima i da ostanu da žive blizu njih na Bežanijskoj kosi. Cela familija Popović obožava ovaj kraj, tu su godinama i vole da budu na okupu. Na Bežanijskoj kosi, to već i vrapci znaju, žive najveće zvezde „Granda“ i oni se svi međusobno druže i poštuju“, otkriva izvor blizak grandovcima.

Popović već godinama merka ovaj plac od 25 ari. Dopala mu se ta lokacija, jer je relativno blizu kuće u kojoj živi, a ipak je malo izdvojen, tako da će njegovi naslednici imati svoj mir i svoju privatnost.
„Suzanin sin Danijel školovao se u Sloveniji i završio tonsku režiju. Kada je završio studije, radio je kao inženjer zvuka u studiju u „Grandu“. Aleksandra uči produkciju, tako da je i ona takoreći već u poslu. Suzana i Saša su decu unapred usmeravali da uče škole koje će odgovarati porodičnom biznisu. Deca su se i sama pronašla u ovim zanimanjima. Danijel je pomalo umetnički tip i završio je studije koje voli, a Aleksandra je izuzetno preduzimljiva, ona je ista Saša i produkcija joj ide od ruke. Već sada ona nekim idejama pomaže tati oko kreiranja sadržaja na „Grandu““, priča izvor i dodaje.

„Oni se veoma podržavaju, a Saša je presrećan jer se njegove želje poklapaju sa željama naslednika. Srećan je jer će imperija koju je stvorio ostati u sigurnim rukama“, kaže izvor.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SAŠA POPOVIĆ SE MALO OPUSTIO: Je l‘ ovako pevačice dižu noge?!

EKSKLUZIVNO:Evo šta proslavljena manekenka Andjela Vlahović radi u Bijeljini!