in

Slavni holivudski producent i bliski prijatelj Leonarda Di Kaprija, Joey McFarland lumpovao uz narodnjake i pikirao pevače za film!

Slavni holivudski producent i vlasnik produkcije Red Granite, Joey McFarland čiji su filmski hitovi „Vuk sa Wall street-a“ i „Glup, gluplji“ osvojili gledaoce širom planete, izašao je sa nekoliko glumaca u provod u kafanu Stara pesma.

Producent koji trenutno snima rimejk legendarnog filma „Papilon“, pridružio se ekipi koja je proslavljala rođendan poznate beogradske kafane „Stara Pesma“, a tokom večeri upoznao se i razmenio kontakte sa brojnim srpskim pevačima.

bgnocu-18

bgnocu-13

bgnocu-11

bgnocu-9

bgnocu-8

Tako je među prvima upoznao Sašu Matića na čiji glas ni sam nije ostao imun, a za njegovim stolom pevali su i Aleksandra Bursać, Miloš Brkić, Ljubomir Perućica, ali i Aca Živanović, koji se celo veče nije odvajao od cimerke sa Farme, Dušice Grabović. Provod nije propustio ni Miloš Radičević, a u kafani su viđeni i „Aspirinci“, kao i brojne druge poznate face.

Joey MacFarland u kafani je proslavio završetak snimanja „Papilona“, čije poslednje scene su snimljene pre nekoliko dana u Beogradu. Najbolji prijatelj Leonarda Di Capria uživao je u folk hitovima, ali i srpskim rakijama koje su mu, kako kaže, među omiljenim pićima.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SAŠA POPOVIĆ SE MALO OPUSTIO: Je l‘ ovako pevačice dižu noge?!

EKSKLUZIVNO:Evo šta proslavljena manekenka Andjela Vlahović radi u Bijeljini!