in

DOBRA ZAMENA :Pogledajte sa kim je uhvaćena Veljkova bivša!

Dugo se po medijima spekulisalo o razlozima raskida Ksenije Bujišić i Veljka Ražnatović. Toj ljubavi je definitivno došao kraj, te se tako mlada voditeljka okrenula poslovnim obavezama i nastavila sa svakodnevnim obavezama, koje su tokom njene emotivne veze sa sinom najveće srpske zvezde ostavljene po strani. Poznato je da se Ksenija pojavljivala u spotovima poznatih domaćih izvođača, ali ovoga puta ostvarila je saradnju sa poznatim bendom “Filing”.

Na snimanju spota za njihovu novu pesmu “Lepe žene”, a naša ekipa uslikala je frontmena ove grupe Spasoja Ognjanovića kako sa lepom Ksenijom prisno razgovara o samom snimanju ali i o privatnim detaljima iz života mlade voditeljke. Kako smo na samom snimanju saznali, njih dvoje su pronašli dosta zajedničkih tema ali tokom samog snimanja veoma dobro su sarađivali.

ksenija-bujisic-2

ksenija-bujisic-1

-Poznajem grupu Filing i svako nagađanje kao i spajanje Spasoja i mene je potpuna glupost. Sarađivali smo ranije, njih privatno volim da slušam, ali tu se sve i završava – odsečna je bila Ksenija koja o svom privatnom životu ne želi više da priča.

-Mediji su dosta pratili sve što se dešavalo u mom emotivnom životu. Sada kada sam sama, da i do nove ljubavi dođe, mislim da ću se truditi da sve to zadržim za sebe- dodala je Ksenija.

Ekipa je spot snimala do kasno u noć. Šta se sve zapravo dešavalo na samom snimanju , kao i da li je sve bazirano na prijateljsko/poslovnom odnosu ostaje da vidimo kada “Filing” bend premijerno predstavi novi spot.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Rule:Pesmu sam prepevao iz poštovanja prema Ninu Rešiću, ali mi je žao što…

GLEDAĆEMO JE KAO PEPELJUGU, A OVO JE NJEN STAN U BEOGRADU!