in

VESNA RIVAS PROREKLA SUDBINU TANJI SAVIĆ: Njoj NEMA POMOĆI, stižu je SUZE jednog MUŠKARCA!

Pevačica Tanja Savić doživela je ogromnu popularnost kada je pre više od dest godina uplovila u muzičke vode. Imala je velike hitove, stekla je brojne fanove, a onda se to, prema mišljenju mnogih njenih kolega, u velikoj meri promenilo kada je odlučila da se uda za Dušana Jovančevića i preseli se u Australiju, gde je rodila sinove, Maksima i Đorđa.

Nakon što je rešila da se vrati na muzičku scenu, Tanji nije bilo lako da povrati svoju staru slavu – prema analizama pojedinih estradnih stručnjaka, njene nove pesme nisu doživele očekivani uspeh.

tanja-savic-2

Iako sada mnogi misle da Tanja ide pravom stazom koja će je ponovo dovesti do trona, potpuno drugačije mišljenje ima Vesna Rivas koja, kako tvrdi, mnoge stvari može da predvidi pomoću tarot karata.

„Ne može ona da se vrati. Tanja Savić, da je spustila gard i slušala instrukcije, bila bi mnogo uspešnija. Ona je sama uticala na pomeranje svog puta. Ego, ponos… To je zlo broj jedan! Zbog toga narod posti i drži se vere, da sebi ne dopusti da umisli da je zvezda. Njoj nema pomoći“, ubeđena je bivša farmerka u svoje tvrdnje.

vesna-rivas

„Pre nego što je postala poznata, imala je veliku ljubav, a onog sekunda kada se pojavila na TV-u prekinula je vezu. Taj momak je mnogo patio, mislim da još uvek pati, a Tanju sad stižu njegove suze. Dobila je slavu, bogatog muža, decu, sve što je sanjala, ali ne može da ima sreću i da bude zvezda, to nikada neće biti. Napravila je sebi karmički zapis i baksuz, ovo je njen plafon“, objasnila je Rivasova.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Rule:Pesmu sam prepevao iz poštovanja prema Ninu Rešiću, ali mi je žao što…

GLEDAĆEMO JE KAO PEPELJUGU, A OVO JE NJEN STAN U BEOGRADU!