in

O OVOME SE PRIČALO DANIMA: Zorica otkrila sve o BRUTALNOJ svađi u Pinkovim zvezdama!

Svađa u emisiji „Pinkove zvezde“ prepričavala se danima! Zorica Brunclik je lila suze, pale su i teške reči a ona je posle 10 dana konačno progovorila o svemu.

Naime, neki su govorili da je u pitanju samo iscenirana svađa zbog gledanosti, ali pevačica je u emisiji „Ami G Show“ odlučila da otkrije baš sve.

„Istina je, plakala sam za sve pare. Povredili su me i to nije šala. Iskreno mislim da kada je neko autor emisije kao na primer ti (Ognjen Amidžić), ti imaš apsolutno pravo da se ponašaš ovako, normalno do granice pristojnosti. Ali kada je neko voditelj, shvatila sam da ima ulogu da najavi i odjavi a ne da raspravlja sa nama, da se meša u odluke žirija i slično. Onda smo krenuli, nismo mogli da se zaustavimo. Završilo se tako kako je, idemo dalje“, rekla je ona.

Zorica se dotakla i komentara publike kojima nije bilo jasno kako je mogla toliko da plače a onda, za kandidate koji su posle toga došli, da bude srećna i vesela.

„U montaži se rade stvari kako bi skočio rejting, neke stvari koje su se desile na kraju, stave na početak. Dešava se da posle mog plakanja dolaze 2 kandidata gde se ja smejem i vesela sam“, otkrila je Zorica a onda dodala i da je nju sve to mnogo povredilo.

„Ja sam najosetljivija. Mnogo sam emotivna i kada me neko povredi, kada je zlonameran tako reagujemo. Sve što ja uradim, meni se zamera, a kada to isto uradi neko drugi, to je OK“, zaključila je Brunclikova.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

JELENA VUČKOVIĆ O POTEZU GOCE BOŽINOVSKE: Ljuta sam na mamu jer laže da se nisam udala!

PREŠLI PREKO SVEGA: Šaban Šaulić i Saša Popović se tajno pomirili!