in

SVE SE BRZO ODIGRALO: Aleksandri Prijović preselo letovanje sa Filipovom porodicom na Tajlandu!

Pevačici Aleksandri Prijović preselo je putovanje na koje je krenula sa dečkom Filipom Živojinovićem kako bi sa njegovim ocem Bobom i maćehom Lepom Brenom proslavili njihovu srebrnu svadbu.

Aleksandra je opljačkana u Tajlandu već treći dan, a iz njene torbe nestalo je nekoliko stotina evra, platne i kreditne kartice, kao i sat vredan 10.000 evra koji joj je nedavno poklonio Filip.

aleksandra-prijovic

„Sve se odigralo dok su ona i Filip bili na plaži. Aleksandra je sa sobom ponela samo peškir i torbu za plažu, u koju je ubacila neseser sa novcem, karticama i šminkom. Kako je zaboravila da skine sat u hotelskoj sobi, ona ga je ostavila u torbu da ga ne bi nakvasila“, kaže izvor blizak Prijovićevoj, koja je incident prepričala prijateljima putem Skajpa, i dodaje:

„Imala je sreću da su joj pasoš i lična dokumenta ostali u sobi jer ih nije vadila iz kofera nakon sletanja. Sve se odigralo dok su oboje bili u vodi, a lopov je vešto izvukao njen neseser i pobegao. Niko ga nije primetio, pa čak ni pevačica, sve dok se nije latila torbe da plati račun“.

aleksandra-prijovic-2

On kaže da je pevačica u prvi mah pomislila da neseser uopšte nije spakovala u torbu, pa se vratila do sobe.

„Prijovićka je odmah pozvala banku u Beogradu kako bi blokirala kartice, a ceo slučaj je prijavila tamošnjoj policiji. Brena joj je odmah rekla da se ne nervira jer se takve stvari dešavaju i da bude srećna što je pasoš ostao u hotelu, jer bi to stvorilo dodatne probleme“, zaključuje izvor.

aleksandra-prijovic-3

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

JELENA VUČKOVIĆ O POTEZU GOCE BOŽINOVSKE: Ljuta sam na mamu jer laže da se nisam udala!

PREŠLI PREKO SVEGA: Šaban Šaulić i Saša Popović se tajno pomirili!