in

OVO JE STAN BOBANA RAJOVIĆA NA KOJEM MU MOGU POZAVIDETI I HOLIVUDSKE ZVEZDE!

Pevač Boban Rajović preselio se iz zemunskog naselja Altina, gde je živeo sa svojom porodicom, u luksuznu kuću na Senjaku koja ima više od trista kvadrata, a koju je kupio od koleginice Dragane Mirković. Kada smo čuli da je useljenje u novi dom privedeno kraju, rešili smo da ga posetimo.

— Ajde, ljudi, pa gde ste vi do sada?! Kafa će se ohladiti. Samo da znate da sam zbog vas otkazao neke poslovne obaveze, pa zato budite dobri i ne previše tabloidni — rekao nam je tada Boban sa osmehom.

Budući da je njegova koleginica Dragana Mirković poznata po tome što obožava čuvene kristale „svarovski”, koje ima na svakom mestu, od slavina u kupatilu, preko lustera, do ogledala, iznenadilo nas je što sada nismo naišli ni na jedan takav detalj.

— Uložili smo veoma mnogo novca u renoviranje kuće, ali i u opremanje. Najbitnije mi je da se oseti porodična atmosfera i toplina. Ono na šta sam posebno ponosan jeste ovaj akvarijum u koji sam potpuno zaljubljen — rekao nam je Boban. A kada smo primetili da je jedan od zidova prekrečen u zlatnu boju, on se nasmejao i ispričao nam jednu anegdotu.

— Kada je moja majka došla kod nas u posetu i videla taj zid, reagovala je isto kao i vi, samo je rekla jednu zanimljivu i smešnu rečenicu: „Pa, sine, to su zlatni zidovi. Ovo ni Milo Đukanović nema!”

U kući ima dosta ikona, a Boban to objašnjava:

— Često idem pod Ostrog. Veoma sam pobožan i učim svoju decu da takođe budu vernici i da poštuju sve naše običaje. Otkriću vam da sam baš tamo kupio jednu olovku, koju sam poklonio Marini i rekao joj: „Ovom ćeš mi olovkom napisati hit.” Posle ovog novog albuma, dođite ponovo kod mene i ceo ovaj red kuća biće samo moj – rekao je Boban smejući se.

boban-rajovic-15

boban-rajovic-13

boban-rajovic-12

boban-rajovic-11

boban-rajovic-6

boban-rajovic-7

boban-rajovic-8

boban-rajovic-9

boban-rajovic-10

boban-rajovic-5

boban-rajovic-4

boban-rajovic-3

boban-rajovic-2

boban-rajovic-1

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(VIDEO) ODMAH VIKALA NA NJU: Maja Nikolić stigla u Pinkove zvezde! Dragana Mirković se RASPLAKALA!

MODA OD LABUDA: SUZANA PERIĆ DEMONSTRATIVNO NAPUSTILA SNIMANJE EMISIJE „DESETKA“