in

ACA LUKAS O SVOM PRIVATNOM ŽIVOTU: Teško mi je što deca NISU odrastala uz mene!

Folk pevač Aca Lukas ne voli da priča mnogo o privatnom životu, ali je ovaj put ispričao kakve odnose sa porodicom ima danas.

Svi znaju da je Aca Lukas potpuno posvećen karijeri, ali priznaje da je njegova porodica ispaštal zbog toga i da je vodio veoma uzbudljiv život.

„Iskreno, jeste mi teško što nisam tokom njihovog odrastanja bio uz njih. Nisam bio tu kada im je to bilo potrebno i to me danas strašno pogađa i boli. Nekada, kada prođu određene godine, shvatiš koliko si zapravo i u čemu sve grešio. Neću da lažem. Troje moje dece nije raslo uz mene i to mogu otvoreno da kažem. Nisam želeo da ostanem u braku ako taj brak nije bio dobar, čak ni po cenu dece“, priznao je pevač.

Aca Lukas ima ćerku Viktoriju i Miljanu i sinove Lazara i Andreja, pa otkriva u kakvim je odnosima sa njima.

„Do skora uopšte nismo bili bliski, jer su postojale prepreke. Sve ono što sam izgubio za vreme odrastanja kod prvo troje dece, sada gledam da nadomestim kroz Viktoriju. Srećan sam zbog toga i nije me sramota da to kažem. Srećan sam što sam u situaciji da doživim da bar jedno dete odraste uz mene“, rekao je Aca, koji je priznao da je napravi dosta grešaka u životu.

On je takođe prokomentarisao odnos sa svojom ženom i njihov brak.

„Šta znači idealan brak? Sonja i ja smo imali turbulencije u braku i toga će uvek biti. Mora da postoji razumevanje, a smatram da je kompromis najbitniji. Negde malo zategne ona, negde zategnem ja, onda ona popusti, pa popustim ja. Idealan brak u kom su ljudi nasmejani po ceo dan i cvrkuću jedno s drugim – to ne postoji. Meni je zasad lepo u braku“, bio je iskren Aca Lukas.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

OVO JE STAN BOBANA RAJOVIĆA NA KOJEM MU MOGU POZAVIDETI I HOLIVUDSKE ZVEZDE!

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD CIFRE! Jelena Kostov dala ogromnu sumu novca za dečja kolica!