in

MODA OD LABUDA: SUZANA PERIĆ DEMONSTRATIVNO NAPUSTILA SNIMANJE EMISIJE „DESETKA“

Modna kreatorka Suzana Perić sa polovinom našminkanog lica demonstrativno je napustila snimanje emisije „Desetka“ koja se emituje na Grand TV jer joj je kako je navela ispod časti da u bilo kom kontekstu priča o svojim kolegama.
Naš novinar koji se zatekao na licu mesta iz hodnika je uspeo da čuje raspravu koja je trajala dobrih 15 minuta u kojoj se Suzana Perić raspravljala sa uredništvom emisije „Desetka“. Suzana je bila pozvana kao gost komentator na temu „Modni kreatori i šou biznis“, i iako joj je koncept emisije i spisak ličnosti koje komentarišu bio poslat unapred, ona je nekim čudom tek u šminkernici shvatila da će komentarisati rad svojih kolega.
Sa polovinom našminkanog lica, vidno iznervirana, Suzana je navela da ljudi „šaltaju kanale kada naiđu na pljuvačinu, da je tema profana“ i da joj ne pada na pamet da komentariše svoje kolege.
„Vi dobro znate da ja ne komentarišem druge ljude, to je ispod mog nivoa, ja sam školovani dizajner i profesor dizajna, meni to ne treba. Ja obožavam moje kolege i mi smo se među nama dogovorili da jedni druge ne pominjemo. Zamislite samo ko bi kupio Armanijevu haljinu kada bi on komentarisao Karla Lagerfelda?“- sa povišenim tonom, iznervirana, rekla je Suzana.
Uprkos uverenjima autora emisije, da ona ne mora nikoga da proziva i pljuje, i da je emisija pre svega zabavnog karaktera Suzana nije htela ni da čuje. „Ja nikoga ne pljujem, ja nikoga neću ni da hvalim, jer to je licemerno, nismo mi svi toliko dobri koliko se kao takvi u javnosti ponašamo. Mene ne zanima šou biznis i ko koga oblači i ko je kome pomogao, oni nama ili mi njima“.
Bez obzira što je Perićeva navela da je ne zanima estrada mi je podsećamo da je od svojih kolega ona najšešći gost rubrika poput „Modni žiri“, a priznaćete da u naslovu emisije u kojoj je trebalo da gostuje, suštinski je to to.
Pozvali smo autorku emisije „Desetka“ da nam prokomentariše ovaj događaj.
„To je prvi i jedini put da se desilo da gost posle detaljnih objasnjenja koja je tema i o čemu ćemo razgovarati dođe i odjednom odbije da komentariše temu! Svi gosti koji su jednom bili u emisiji „Desetka“ su jako zadovoljni tretmanom kod nas i saradnjom i uvek su se rado odazivali na ponovne pozive. Suzanu smo zvali prvi put zbog teme, a ostali smo šokirani njenim na prvom mestu nekulturnim ponašanjem, više je nećemo zvati kako bi i njoj i nama uštedeli vreme“- kratko je prokomentarisala producentkinja i autorka emisije Daniela Boračeva.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

OVO JE STAN BOBANA RAJOVIĆA NA KOJEM MU MOGU POZAVIDETI I HOLIVUDSKE ZVEZDE!

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD CIFRE! Jelena Kostov dala ogromnu sumu novca za dečja kolica!