in

PREOKRET: Radi Manojlović se svekar uvalio u stan!

Rada Manojlović pomirila se sa Mirsadom Berkovićem, ocem svog dečka Harisa.

Mirsad Berković se izvinio pevačici za sve neprijatnosti koje joj je priredio, posle čega mu je ona ponudila da prespava kod nje, što je on prihvatio.

Kako saznajemo, u njihovom odnosu sada je sve toliko dobro da je pevačica svekra primila i u svoj stan. Tako sad Mirsad, kad god boravi u Beogradu, sve vreme provodi kod snajke na Vračaru.

– Rada mnogo voli Harisa i zbog njega je spremna na sve. Zato je i prešla preko svih ružnih reči koje joj je mesecima upućivao njegov otac. Mirsad je od samog početka bio protivnik njihove veze, smetalo mu je što je Rada starija devet godina od njegovog sina, ali je sada sve konačno došlo na svoje. Video je koliko se vole, pa je na kraju prihvatio Radu kao Harisovu devojku – navodi naš izvor i dodaje:

– Nedelju dana pre Harisovog puta u Ameriku, Rada se srela sa Mirsadom na snimanju „Granda“ i tu su porazgovarali o porodičnim problemima. Berković se izvinio snajki zbog neprijatnih situacija – naglašava naš sagovornik.

On kaže da je Manojlovićeva još u studiju oprostila Harisovom ocu, a nakon što je završila snimanje emisije, sve troje su otišli u njen stan.
– Složili su se da krenu od početka. Rada je tada rekla Mirsadu da prespava u njenom stanu, a on je, naravno, pristao. Sutradan su on i Haris otišli u Bosnu – završava naš izvor.

mirsad-berkovic

Pozvali smo Radu, koja je potvrdila naše saznanje.
– Naravno da je sve u najboljem redu. Nema razloga da ne bude – bilo je sve što nam je Manojlovićeva rekla.

S druge strane, Mirsad i Haris nisu odgovarali na naše pozive.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

I MILAN TAROT ULAZI U PAROVE!

NJEGOV RAZVOD POTRESAO JE SRBIJU Leka zaboravio Ninu, UHVAĆEN u zagljaju sa misterioznom brinetom!