in

PEVAČ ISKREN.“Još uvek volim bivšu ženu“!

Kažu da se one prave ljubavi nikada ne ugase potpuno i da uvek ostane nešto zbog čega volite nekog.Ovo bi najbolje mogao potvrditi i pevač Siniša Marić Simke, koji ne krije da bivšu suprugu, sa kojom ima osmogodišnjeg sina, još uvek voli.

„Ja to ne krijem i ona to dobro zna.Volim je kao majku svog detet, kao osobu, kao velikog čoveka.Mnogo mi je žao što sam u nekim momentima ispao loš prema njoj i sebi to nikada neću oprostiti.Dragana je osoba za koju bih i bubreg dao, ali u pravom smislu te reči.Ona je dobra žena, dobra majka, bila je dobra snaja i sasvim sigurno da joj ni jedna nije ravna“-priznaje Simke.

simke-4

Međutim, kada smo ga pitali da li postoji šansa da se pomiri sa bivšom suprugom, obzirom da je situacija takva, kakva je i da je i dalje voli, Simke po tom pitanju nije baš optimističan!

„Mi smo se razveli 2011-e godine i mislim da je prošlo mnogo vremena da bi se moglo pričati na tu temu.Ja znam sigurno da i ona mene isto tako voli i poštuje, ali tu nema priče o pomirenju“-siguran je Simke.

Ono što je sasvim sigurno je da se u ovakvim situacijama nikada ne zna, jer prava ljubav uvek i sve pobedi!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

OVO JE LUKSUZNI DOM ŽELJKA MITROVIĆA!

(FOTO) DRUGI ČOVEK: Ivan Ivanović promenio lični opis i izgleda mnogo MLAĐE!