in ,

Ovo je razlog zašto su poznati poklonili poverenje „Dermamedicu“!

Jedan od prvih koji je posećivao estetski centar „Dermamedic“, bio je Savo Milošević.Ovom svetski proslavljenom fudbalera, nije bilo mrsko da se zbog boljeg izgleda, provoza do rodne Bijeljine, kako bi uradio neki od mnogobrojnih tretmana koji nudi ovaj estetski centar.

„Izuzetno cenim osoblje ovog centra, na čelu sa doktoricom Marijom Ristanović i nije mi problem da pređem stotinjak kilometara, kako bi došao na pravo mesto za sebe i odradio bez razmišljanja neki od tretmana, jer znam da sve što rade je izuzetno kvalitetno i stručno, što je meni jako bitno“-priznao je jednom prilikom Savo.

savo-i-milos-4

Pored njega, ovom estetskom centru poverenje su ukazali i pevačica Sanela Vujnović, manekenka Vana Simić, pevač Miloš Bojanić, kao i svetski priznat fotomodel Andjela Vlahović.

dr-marija-ristanovic

sanela-vujnovic-3

vana-simic

Ono što je sasvim sigurno je da svi ovi ljudi imaju ite kako razloga da veruju estetskom centru Dermamedic“, jer pored stručnosti doktorice Marije Ristanović, ovaj estetski centar je i generalni distributer filera „Neauvia“.

Radi se o najkvalitetnijim filerima sa kojima se rade mnogobrojni tretmani za lepotu i podmlađivanje.U pitanju su fileri organske proizvodnje, što svakako daje na značaju.

Estetski centar „Dermamedic“ se nalazi u Bijeljini, tačnije u Atinskoj ulici na broju 6, a brojevi telefona na koje možete dobiti sve informacije su 055/204-144 i 065/388-732

Ukoliko posetite ovaj estetski centar, svakako ćete primetiti razliku!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KUPILA GA POBEDOM NA FARMI! OVO JE LUKSUZNI STAN KATARINE ŽIVKOVIĆ!

Sinan Sakić i Aja Dollar pokorili Ameriku!