in

(FOTO) OVO SU SVA ARKANOVA DECA: Devetoro sa 5 žena, a ŠOKIRAĆETE se kada vidite čime se bave!

Željko Ražnatović Arkan, koji je ubijen pre 17 godina u Interkontinentalu, imao je devetoro dece sa pet žena.

Iz dva braka dobio je šestoro dece, četvoro iz prvog braka s Natalijom Martinović, a dvoje sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Troje dece su mu iz vanbračnih veza.

U braku sa Natalijom dobio je Vojina i Nikolu blizance, Milenu i Mašu. Troje dece iz vanbračnih veza su Mihajlo, Sofija i Anđela, dok su Veljko i Anastasija iz braka sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Arkan 2

Četvoro Arkanove dece iz braka sa Natalijom ne nosi njegovo prezime Ražnatović – Vojin, Nikola, Milena i Maša se prezivaju Martinović.

Vojin i njegov brat blizanac Nikola su studirali glumu i radili po klubovima u Los Anđelesu, Las Vegasu i Palm Springsu. Pre nekoliko godina Vojin je sa Kineskinjom Barbarom Vang dobio ćerku Miju.

Arkan 3

Njegova sestra Maša je završila studije i zaposlila se u Njujorku.

Milena Martinović završila je filmsku režiju na Univerzitetu u Kaliforniji, ali jedno vreme je bila i na studijama u Atini. Trenutno živi u Nju Orleansu.

Arkan 4

Vojinov brat blizanac, godinama ne živi u Srbiji, a poznat je po tome što je 1998. godine bio glavni maneken u Cecinom spotu „Nevaljala“.

Arkan 5

Mihajlo je najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana. Sina Mihajla mu je rodila Agneta iz Geteborga u vreme dok je Arkan sedamdesetih godina bio u Švedskoj.

Arkan 6

Sa glumicom Ljiljanom Nijatović, Arkan ima i ćerku Anđelu. Anđela sada ima 36 godina i završila je Bogoslovski fakultet, a nedavno je objavila i zbirku pesama.

Arkan 7

Ćerka Sofija je dete socijalne radnice koja je o Arkanu vodila računa u belgijskom zatvoru. Sofija danas živi u Briselu. Prvi put je videla svog oca na ekranu kada je Arkan 1991. godine postao poznat čitavom svetu. Sofija je rođena 1979 godine, a sam Arkan je saznao 1994. godine da ima ćerku u Belgiji.

Arkan 8

Veljko i Anastasija Ražnatović je dobio sa suprugom Cecom Ražnatović.

Veljko, rođen 10. decembra 1996, trenutno studira u Banjaluci.

Arkan 9

Anastasija je Arkanova najmlađa ćerka. Imala je samo godinu i po dana kada je Željko ubijen. Anastasija često, kao i njen brat, na društvenim mrežama postavlja fotografije i statuse posvećene ocu.

Arkan 10

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

OSVEŽENJE ZA UŠI:Projekat bend snimio pesmu u duhu starog dobrog popa!

POSLE 7 GODINA BRAKA: Ognjen i Danijela progovorili o RAZVODU!