in

IMAJU ISTOG HIRURGA: Pronađi razliku između Karamele, Sani i Peje!

Goran Stojićević Karamela, Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, i Zoran Pejić Peja nisu ni u kakvom srodstvu, možda se i ne poznaju, ali ipak imaju dosta sličnih fizičkih karakteristika, zbog čega već duže vreme kruže brojne pošalice na njihov račun.

Uglavnom ih pojedinci prozivaju da posećuju istog estetskog hirurga, što su Karamela i Sani čak i potvrdili svojevremeno, dok je za Peju još nepoznato da li je koristio usluge plastičara kako bi održao mladalački izgled.

Karamela

Goran Stojićević ima identičan oblik i veličinu usana kao Sani, a ono što je još zanimljivije jeste da ih je uradio u istom periodu kad i bivša manekenka. Imitator nikad nije imao problem da prizna da je pobornik silikona, naprotiv, čak je zbog toga pravio šale na svoj račun.
– Ja sam morao da potražim pomoć hirurga. Šta ću kad mi majka priroda nije dala lepe usne, pa sam morao to da popravim – izjavio je pre desetak godina Karamela.

Sani Armani

Sani je javnosti postala poznata još dok je bila u braku s fudbalerom Nikolom Lazetićem, a pažnju na sebe je skrenula kad je učestvovala u rijalitiju „Veliki brat“.
Još pre skoro 15 godina prvi put je posetila estetskog hirurga, koji joj je ubrizgao silikon u usne, o čemu je javno govorila. Spekulisalo sa da je ubrizgavala strano telo i u jagodice kako bi izgledale veće, ali to nikad nije potvrdila.

Zoran Pejić Peja

Zoran Pejić ne prestaje da šokira pratioce i prijatelje na društvenim mrežama pošto svakodnevno postavlja fotografije nastale u kozmetičkim salonima, koje posećuje kako bi izgledao što mlađe. Voditelj je oduvek vodio računa o izgledu, ali u poslednje vreme to je postalo znatno intenzivnije, čak je i obrve istetovirao, pa ne treba da nas začudi ako uskoro reši da se podvrgne i nekom radikalnijem estetskom zahvatu.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

OVDE ŽIVI ATRAKTIVNA VODITELJKA!

LOŠ ĐAK: Dinča, sedi jedan! Pevač se IZBLAMIRAO!