in

BLAM: Keba laže za godine!

U pevačevoj biografiji piše da je rođen 1960, a u zvaničnim dokumentima se navodi da je zapravo četiri godine stariji

Mnoge žene lažu za godine, govore da su mlađe nego što jesu, ali ima i muškaraca koji starost teško podnose. Dragan Kojić Keba je dugo tvrdio da je 1960. godište. Sve do sada, kad je otkriveno da je folker zapravo četiri godine stariji!

Severinin svekar ove godine napuniće 61 godinu, što znači da je javnost sve vreme zavaravao i da je zapravo rođen 1956. U skoro svim biografijama na internetu, pa i na Vikipediji, piše da je Kojić rođen 7. oktobra 1960. u Klupcima nadomak Loznice. Isti podatak stajalo je i u njegovoj biografiji dok se takmičio u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, koji je u međuvremenu skinut sa sajta. I prošle godine, kad je sa Severinom slavio rođendan, krio je da je zapravo napunio 60! Pevač je uvek uspevao da vešto izbegne pitanje o godinama.
– Stvarno nemam vremena za nekakve bezvezne teme. Sve je transparentno i lako proverljivo. Ja samo nikada o tome ne pričam, niti osećam potrebu za tim – rekao je svojevremeno Keba, a juče nije odgovarao na naše pozive.

Kako je i sam izjavio da je sve transparentno, tako smo i mi lako proverili preko zvaničnih institucija misteriju oko Kebinih godina. Na sajtu Agencije za privredne registre Kojić je upisan kao preduzetnik agencije koja se bavi izvođačkom delatnošću, a pored podataka o firmi, navedeni su i njegovi lični podaci. Po matičnom broju jasno je da je Keba rođen 7. oktobra 1956. godine! Isti podaci, naravno, pišu i u njegovoj ličnoj karti i pasošu.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KUME, ZAR I TI? Darko Kostić PROGOVORIO o prekidu druženja sa Jelenom Karleušom!

ŠTA LI ĆE MU REĆI ŽENA? Nemanja Stevanović otkrio ŠTA bi radio starletama da NIJE oženjen!