in

Maji Nikolić prete ubistvom! Završićeš kao Ksenija Pajčin i Jelena Marjanović!

Maja Nikolić uplašena je za svoj život! Njoj već nedeljama stižu poruke u kojima joj je zaprećeno ubistvom.

Kurir Stars došao je u posed SMS prepiske pevačice i nepoznatog muškarca, koji ju je, između ostalog, upozorio da će završiti kao njene dve ubijene koleginice – Ksenija Pajčin i Jelena Marjanović.

– Mnogo se igraš sa svojim jadnim životom, Majo! Mnogo pričaš. Tvoj jezik će te oterati u grob. Ja ću te oterati u grob. Toliko sam blizu ideje da ti preprečim put na ulici, sateram te u ćošak i pesnicama bijem dok ne poplaviš – zapretio je Maji nepoznati muškarac, za koga pevačica sumnja da je zaluđeni fan koji je prati.

Iako se uplašila, pevačica mu nije ostala dužna, već mu se suprotstavila:

– Alo, monstrume, sjaši s mene! Samo da znaš da sam te prijavila policiji. Nemoj više da ti je palo na pamet da mi pretiš! Zaštićena sam, a ti ćeš zbog ovoga završiti u zatvoru. Mene štite moćnici koji su mnogo jači od tebe – hrabro mu je odgovorila Nikolićeva, međutim, stvar je postala ozbiljnija nego što je mislila.

– Zbog tebe ću, ako treba, služiti kaznu od 100 godina, a ti ćeš uskoro dobiti šta zaslužuješ! – napisao je u poruci, a onda poslao i sledeću:

– Tvoj pogani jezik brži je od pameti, klošarko! Od ovog trenutka pažljivo gledaj kako izlaziš iz zgrade i kako prelaziš ulicu. Možda ti se život kobno završi. Šteta, a tako si dobra pevačica. Tvoja sahrana će sigurno biti medijski propraćena. Imaš primer tvojih koleginica Ksenije Pajčin i Jelene Marjanović – napisao joj je manijak, a Nikolićeva više nije želela ništa da mu odgovori.

Pozvali smo pevačicu, objasnili da smo došli do prepiske koju je slala pojedinim prijateljima kako bi je zaštitili i zatražili joj komentar.

– Već 20 godina trpim torturu nenormalnih fanova, koji na razne načine dolaze do mog broja telefona i urnišu me. Više puta sam se susretala s neprijatnim ljudima i situacijama. Ovaj slučaj ću sigurno prijaviti policiji. Nije mi svejedno iako smatram da te pretnje nisu realne. Da hoće neko da mi učini nešto loše, sigurna sam da mi ne bi pisao. To je neki slabić koji ne zna kako da me pridobije – rekla je pevačica, koja trenutno uživa u popularnosti zbog takmičenja „Pinkove zvezde“, u kojem je član žirija.

Zastrašujuće
I NJIMA SU ŽELELI SMRT

Maja Nikolić nije jedina poznata ličnost koja je suočena sa ozbiljnim pretnjama. I Dara Bubamara našla se na meti manijaka. Njoj je pre nekoliko meseci nepoznati mladić slao poruke u kojima joj poručuje da će i ona završiti na nekom nasipu kao i njena koleginica iz Borče. Isidora Bjelica pobegla je u Crnu Goru pošto je u junu prošle godine primila zastrašujuću poruku preko telefonske sekretarice, koju je ostavila ženska osoba. Frontmenka grupe Ministarke Edita Aradinović dobila je preteće poruke nakon što je izjavila da bi se zbog ljubavi odrekla islama.Ali nisu samo žene bile na meti. Ðorđu Balaševiću pretili su smrću preko društvenih mreža. Jedan od korisnika je napisao: „Ðubre je to. Metak u čelo je lek za takve!“

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SNEŽANA DAKIĆ OTVORILA KONKURS: Imućna sam pa želim i takvog muškarca!

Šaban merkao Soraju, ona se branila poprsjem!