in

ZBOG NJE DOŠLI U SRBIJU: Ukrajinci snimaju film o Soraji, evo kakav!

Ekipa jednog od najgledanijih ukrajinskih emitera ovih dana boravi u Srbiji zbog starlete Soraje Vučelić i radi na dokumentarcu o našoj starleti.

Kako nas je zanimalo o čemu se radi u tom filmu i šta je pričala pred kamerama, pozvali smo je.

„Iskrena da budem, nekoliko nedelja smo se dogovarali za intervju, to je bio proces jer su oni morali da se organizuju da doputuju u Srbiju. Pozvali su me i poželeli da urade dokumentarac o mom životu, da im pokažem kako zapravo izgleda moj dan, šta sve radim, čime se bavim… Zaintrigiralo ih je to što su brojni svetski mediji prethodnih meseci pisali o meni, a oni su imali želju da iz prve ruke čuju sve o meni“, kaže Soraja i dodaje da se pred kamerama maksimalno ogolila i ispričala sve detalje, a ukrajinski novinari nisu je nimalo štedeli.

Soraja Vucelic 2

„Pričala sam o ljubavnom životu, njih je takođe zanimalo šta sam uradila na svom telu od estetskih operacija i kako je izgledao posao voditeljke na televiziji. Proveli su nekoliko dana sa mnom, svuda sam ih vodila i pokazala da živim životom kao svaka normalna devojka i da nema ništa tajanstveno u tome“, tvrdi starleta.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Omiljeni hoteli regionalnih selebritija: Otkrivamo gde zimuju naše zvezde!

KAJA OSTOJIĆ SE BOJI ZA ŽIVOT: Nagovaram muža da se preselimo!