in

FARMA POČINJE U MARTU: Evo ko su UČESNICI koji će izneti sav prljav veš!

Svađalice Ekipa VIP seljaka okupiće se za mesec dana u Lisoviću, a među njima bi trebalo da budu i Zorica Marković, Ava Karabatić, Vendi, Gastoz, Saška Karan…

Posle sedam meseci pauze, osma sezona rijalitija „Farma“ startuje početkom marta, saznaje Kurir. Ekipa ovog šou-programa biće manje-više sastavljena od likova iz prethodnih serijala, koji su gledaocima bili najzanimljiviji.

2

Kako su nam rekli izvori sa Pinka, na malim ekranima ponovo ćemo gledati Zoricu Marković, rekorderku po učešću u ovom rijalitiju, koja je bila u čak četiri sezone, ali i njenu imenjakinju Zoricu Marković Kevu, javnosti poznatu po psovkama i kletvama koje je govorila u „Velikom bratu“ i na „Farmi 7“.

– Dosad smo razgovarili s nekoliko potencijalnih učesnika, jer nismo bili sigurni u tačan datum početka emitovanja „Farme“. Planirano je bilo da počnemo u martu, ali ćemo po svoj prilici krenuti i ranije, možda već i krajem februara – kaže naš izvor i dodaje:

– Pričali smo s Macom i ona ja blizu potpisivanju ugovora. Ide nam na ruku to što je poslednjih dana aktuelna zbog priznanja da se prostituiše, pa ćemo tako u našem programu čuti i imena njenih klijenata iz javnog života.

1

Osim Mace, koja je iskustvo u rijaltiju stekla u „Parovima“, poziv da uđu u osmu sezonu „Farme“ dobili su i Ava Karabatić i Gastoz, kao i Vendi.

– Sigurno ćemo uvesti i neke od takmičara iz prethodne sezone „Pinkovih zvezda“, jer se to pokazalo kao dobro u prethodnoj „Farmi“. Vendi nam je rezervisana za polovinu rijalitija, odnosno ulazi za dobar honorar kad se šou zahukta i njen zadatak je da demaskira učesnike. Gastoz nam je rekao da mu je muzička karijera prioritet, ali da će dobro razmisliti o našoj ponudi, koja je veoma primamljiva – kaže izvor.

4

Neki će kasnije ući

Isti odgovor dobili su i od Ave Karabatić, s tim što ona mora da promoviše autobiografiju, pa će se tek od aprila pridružiti ekipi.

– Dobru ponudu dali smo i Ljubi Pantović, koja će u rijalitiju otkriti sve tajne ljubavnog trougla koji su navodno činili ona, njena ćerka Aleksandra Subotić i robijaš Aleksandar Čabarkapa. Poziv su dobili i bivši pobednik „Farme“ Miloš Bojanić, kao i Saška Karan, a pregovori s još nekoliko velikih zvezda tek nam predstoje – kaže naš izvor.

5

Prija i Filip
ODBILI 10.000 EVRA NEDELJNO!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su još prošle godine dobili ponudu za „Farmu“. Producenti su pevačici i Breninom pastorku ponudili ubedljivo najveći honorar – svakome po 10.000 evra da samo nedelju dana provedu u rijalitiju. Međutim, oni su to odbili jer Prija ima dosta zakazanih nastupa, a i složili su se da ne žele da 24 sata dnevno provode pred kamerama.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Šaban merkao Soraju, ona se branila poprsjem!

Maya Berović pravi lom po diskotekama!