in

LEDENA KRALJICA BIRA LEPE I NEODOLJIVE: Ovo su svi CECINI momci iz spotova!

Svetlana Ceca Ražnatović tokom svoje karijere snimila je mnogo spotova u kojima su se pojavljivali veoma lepi i zgodni manekeni.

Balkanska zvezda je juče objavila spot za pesmu „Nevinost“ u kojem se pojavljuje zgodni maneken koji glumi pevačicinog princa.

Ceca 1

Princ je privukao pažnju mnogih, pogotovo ženskog dela pevačicine publike. Reč je o Aleksandru, koji je diplomirani menadžer. On se svom Instagram profilu pohvalio se fotografijom sa Cecom koja je nastala tokom snimanja spota.

Ceca 2

Bane Erčić (40) glumio je u spotu „Znam“ i danas živi u Beogradu i radi kao profesionalni fizioterapeut. U manekenske vode ga je uveo Dejan Milićević, koji je bio zadužen za Cecine spotove.

Ceca 3

Goran Andrejić (48) proslavio se u najtužnijoj Cecinoj pesmu „Kukavica“ u kojoj igra muža preljubnika. Danas se bavi ozbiljnim biznisom i ima troje dece.

Ceca 4

Đorđe Duvnjak (40) čuveni drvoseča iz spota „Idi dok si mlad“, kome je usamljena bogatašica promenila život. Živi u Australiji sa porodicom.

Ceca 5

Nikola Pavlović (38) pevač i ugostitelj, glumio je zgodnog rok gitarisu u numeri „Ljubav fatalna“. Nije oženjen.

Đorđe Duvnjak (40) čuveni drvoseča iz spota „Idi dok si mlad“, kome je usamljena bogatašica promenila život. Živi u Australiji sa porodicom.

Ceca 6

Nikola Martinović, sin Željka Ražnatovića On se pre nekoliko godina vratio u Beograd, gde živi i radi. Poslednji put je viđen na očevom pomenu pre dve godine. Mnogi ga pamte iz Cecinog spota za pesmu „Nevaljala“.

Ceca 7

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Maya Berović pravi lom po diskotekama!

PREŽIVELA DRAMU: Godine provela u IZBEGLIŠTVU, menjala adrese, a danas devojčica iz Čolinog spota…