in

DŽEJU JE BAŠ TEŠKO: Kroz suze otkriva u kakvom je odnosu sa ćerkom Anom!

Pevač Džej Ramadanovski otkriva da više nije u kontaktu sa ćerkom Anom, koja se posle brojnih bračnih problema vratila nevenčanom suprugu Adilu Maksutoviću.

Kako kaže, Džej ne može da pređe preko toga što je njegova starija ćerka oprostila navodne batine ocu njenog deteta.

„Ana i ja ne pričamo, nismo u kontaktu. Posvađao se sa ćerkom. Ana je uvek bila uz njega, tako da sam odlučio da više ne razgovaram ni sa njom, ni sa njim. Šta imam ja sa tim što se ona pomirla sa Adilom? Sama se spanđala i napravila dete sa njim, posle toga mu je oprostila sve. Samo sam sa Marijom u kontaktu, sa Anom nisam, jer je odabrala da bude srećna s Adilom“, u suzama priča Džej, koga boli to što nije u kontaktu sa ćerkom, ali ne može da joj oprosti.

Dzej 1

Pevač ne krije da su njegovi prijatelji u pravu kada kažu da tugu zbog loših porodičnih odnosa utapa u alkoholu i da izlazi svako veče po klubovima, gde lumpuje do jutra.

„Volim da izlazim i oko mene uvek bude gomila lakih devojaka, a ja uošte nisam lak muškarac. Klubovi su puni takvih riba. Pravo da vam kažem, malo sam omatorio za ženske. Prošle su očigledno te godine i vremena kada sam harao i kada je svaka devojka koju sam pogledao bila moja. Furao sam sa najboljim ribama u gradu, ali to ne znači da sam spavao sa svakom od njih. Odlično smo se družili. Ni kod jedne devojke nisam ostavio loš utisak, ne znam i zašto bih. Možet slobodno da ih pitate. Uvek sam se trudio da budem u lepom okruženju i da oko mene budu dobre cupi. To je normalno, a i danas volim da sam okružen lepim devojkama“, priznaje Džej, koji se nakon razvoda od supruge Nade, sa kojom ima dve ćerke, nije ženio, ali je često pričao da je zaljubljen u druge, ali da nikada nije prestao da voli bivšu.

Tako je izgleda i sada.
„Nisam zaljubljen i nemam devojku. Nije to tako lako kao kada zapališ cigaru, ipak mora da postoji neka hemija“, ističe pevač, koji je godinama važio za jednog od najvećih zavodnika na estradnoj sceni.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PREŽIVELA DRAMU: Godine provela u IZBEGLIŠTVU, menjala adrese, a danas devojčica iz Čolinog spota…

SRPSKA VODITELJKA DALA OTKAZ: Pa se udala za bivšeg NBA košarkaša i mnogo joj LOŠE!