in

VODITELJKA SAD SLOBODNO MOŽE DA ŠETA MLAĐEG TRENISERA: Nina i Leka i zvanično RAZVEDENI!

Posle osam godina zajedničkog života, voditeljka i glumac su ozvaničili razvod. Papiri su potpisani pre nešto manje od dva meseca, a sin je pripao Nini, kao i porodični stan u kojem su živeli.

Voditeljka Nina Lečić konačno je slobodna i sada može bez pritiska da se posveti svom nobom dečku teniseru Filipu Krajinoviću s kojim je započela vezu ubrzo nakon razlaza sa glumcem Branislavom Lečićem.

Nina i Branislav zvanično razveli početkom decembra bez velike pompe.

„Pošto su se dogovorili da svako krene svojim putem, Nina i Leka su ostali u odličnim odnosima,. U novembru, kada su mediji otkrili da se razvode, Branislav je spakovao kofere i napustio njihov dom na Dedinju, a Nina je ostala sa sinom Lavom. mesec dana kasnije razvod je i sudskim putem okončan te su se dogovorili da Nina ostane da živi u njihovom zajedničkom domu sa sinom i da starateljstvo nad detetom pripadne njoj“, otkriva izvor blizak Lečićevoj.

„Nini su užasno smetale priče u medijima da je ona ta koja je kriva za razvod i da je Leku zamenila mlađim dečkom. Prava istina je da se Filip Krajinović i ona poznaju odranije i da joj se on našao u teškim trenucima, Istina je da se njih dvoje povremeno viđaju, ali Nina o tome ne želi više da priča. Kako je rekla bliskim prijateljima, konačno je slobodna žena i može da dozvoli da ima muškarca u svojoj blizini“, priča izvor.

Ni Leke ne gubi vre,e dok je Nini tugu lečila pored Krajinovića, jesu i činjenice da je uslikan u društvu nepoznate crnke s kojom se grlio tokom cele večeri na jednoj žurki.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PREŽIVELA DRAMU: Godine provela u IZBEGLIŠTVU, menjala adrese, a danas devojčica iz Čolinog spota…

SRPSKA VODITELJKA DALA OTKAZ: Pa se udala za bivšeg NBA košarkaša i mnogo joj LOŠE!