in

Marija Ristanović doktorka estetske medicine kojoj mnogi veruju!

Kažu da je u svakom poslu naježe pridobiti poverenje klijenata, što posebno važi za one čiji je posao vezan za lepotu.U tom slučaju, poverenje klijenti mnogo teže poklanjaju i čini se odluka kome će pokloniti isto duže traje.

Jedna od retkih koja nema problema kada je poverenje klijenata u pitanju je doktorica estetske medicine Marija Ristanović.Ova uspešna doktorica se može pohvaliti da je jedna d retkih kojima se klijenti rado prepuštaju, sa puno poverenje, nebitno da li su muškog ili ženskog pola.

Zanimljivo je da je njen estetski studio „Dermamedic“, koji se nalazi u Bijeljini, omiljen centar lepote i za mnoge poznate ličnosti, što samo govori o uspešnosti ove doktorice.

„U našem centru ne postoji podela klijenata i sasvim nam je svejedno da li se oni bave javnim poslom ili ne, jer svako ko nam ukaže poverenje, a insistira na diskreciji, sigurno je da će biti ispoštovan s’naše strane, iako su mnoge poznate ličnosti koje su nas posetile o tome rado pričale javno“-kaže doktorica Ristanović.

Marija Ristanovic 2

Marija Ristanovic 3

Marija Ristanovic 4

Ono po čemu se ovaj centar razlikuje od drugih i zbog čega doktorica Ristanović tako lako dobija poverenje klijenata je i činjenica da ona konstantno radi na svojoj edukaciji, zbog čega je uvek na korak ispred drugim u svim novinama iz estetske medicine.

Tako je samo u poslednja tri meseca, posetila tri edukativna seminara, sa kojih je došla sa mnogim novinama, koje su klijenti baš u njenom centru mogli da dobiju prvi na prostoru cele Bosne i Hercegovine.Pored toga, ovaj centar je i generalni zastupnik za BiH najkvalitetnijih filera „Neauvia“, kojima doktorica radi većinu tretmana u centru, dok se kod njih može nabaviti i prestižna kozmetika „Dr Irena Eris“.

Marija Ristanovic 5

Marija Ristanovic 6

Pored Bugarske i Italije, doktorica je pre dva dana doputovala sa seminara iz Dubrovnika, odakle donosi poslednje novine iz estetske medicine, pa zato i ne čudi činjenica da je slogan ovog estetskog centra, „Primetite razliku“!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ovako je Boban Dukovic iz Pinkovih Zvezda Razvalio Adilovu pesmu!

GLUMAC NINU OSTAVIO BEZ HLEBA: Leka bivšu ženu ŠUTNUO sa akademije?!