in

BRENA PROGOVORILA O PRVOJ PEVAČICI SLATKOG GREHA: Spasa je bila ribetina, a ja divljakuša!

Kad me je direktor hotela ugledao onako puniju, rekao je Saši: „Gospodine Popoviću, mislim da je ova devojka pravi promašaj“, ispričala je vlasnica „Granda“.

Nakon što je Kurir pronašao prvu pevačicu Slatkog greha Spasu Mečanin, njena naslednica Lepa Brena otkrila je da je dugo bila u njenoj senci jer su svi za njenu koleginicu govorili da je seks-bomba, a za nju da je promašaj!

Vlasnica „Granda“ prisetila se kad je početkom osamdesetih došla u bend nekoliko dana posle Spasinog odlaska.

Vratite Spasu

– Pripremali smo se za nastup u hotelu, čiji je direktor obožavao njihovu bivšu pevačicu Spasu. Bila je senzibilna, vrlo erotična, seksepilna riba, što ja nisam bila. Nekako sam uvek imala odbojnost da sa 20 i kusur godina naglašavam erotičnost jer sam već bila prenaglašena. Za svoje godine sam, na neki način, bila drska. Kad smo došli u hotel i ugledao me direktor onako krupniju, puniju i divlju, rekao je Saši: „Gospodine Popoviću, mislim da je ova devojka pravi promašaj. Nama se više svidela Spasa. Vratite nju.“ Sale je stao u moju odbranu: „Pa videćete, Brena je tek došla, nema ni sedam dana da je s nama. Neviđeni je potencijal. Samo nam dajte priliku.“ Nisam bila kao Spasa, niti njegov tip – ispričala je folk zvezda u emisiji „Iz profila“.

Brena kaže da je Spasa ostavila na nju ogroman utisak kad ju je prvi put ugledala na njenom poslednjem nastupu.

Upornost se isplati

– Otišla sam u hotel, tamo sam se upoznala s bubnjarom i gitaristom. Rekla sam im: „Ja sam Brena, pevala sam tu prekoputa, sada studiram u Beogradu.“ Pitali su me da li bih bila voljna da otpevam nešto s njima. Imali su predivnu pevačicu, koja je tada imala smaragdnozeleni komplet i smaragdnozelene oči, ta žena je bila fascinantna. Zamolila sam Popovića da otpevam nešto s njima. Sećam se da me je pitao ko sam, a ja sam mu rekla: „Ja sam Brena.“ Rekao mi je da oni imaju pevačicu, a ja mu odbrusim: „Da, vi imate pevačicu, ali nemate ovakvu.“ Nastala je doza šarmantne drskosti. Otpevala sam četiri-pet pesama i tako je sve počelo – zaključila je pevačica.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Marija Ristanović doktorka estetske medicine kojoj mnogi veruju!

Aja Dollar najtraženija naša pevačica u Americi!