in

OTKRIVENA TAJNA LELE ANDRIĆ: Ljubila Gišku, udala se za Adžema!

Lela Andrić decenijama krije da je početkom devedesetih bila u vezi sa Đorđem Božovićem Giškom.

Možda bi ovo i dalje bila tajna da se na Fejsbuk profilu „Legende devedesetih“ nije pojavila fotografija na kojoj se bivša pevačica ljubi sa jednim od najopasnijih kriminalaca tog vremena. Koliko su Lela i Giška bili zajedno, i dalje je nepoznato, jer ona ni dan-danas ne želi da priča na tu temu.

Ne priča o Giški

Mi smo stupili u kontakt s nekadašnjom pevačicom, ali nam je poručila da je u Švajcarskoj i da joj pošaljemo poruku. To smo i uradili, ali nam ona, kad je pročitala zbog čega je zovemo, nije odgovorila.

Lela Andric 2

Da voli opasne momke, Lela je dokazala kada se godinama posle raskida sa Giškom i njegove pogibije udala za Srđana Adžemovića Adžema. On je radio kao šef obezbeđenja svog kuma Velimira Ilića i važio je za gradsku facu. Veliki je prijatelj Joce Amsterdama. I preko njega Lela je bila povezana sa žestokim momcima s beogradskog asfalta.

Posvetila se biznisu

Bila je u kumovskim odnosima sa Branislavom Lainović Dugim, koji je ubijen na Konjarniku, i Sredojem Šljukićem Šljkukom, kojeg su likvidirali na Novom Beogradu.

Posle razvoda, Lela više nije viđana sa opasnim momcima. Povukla iz javnog života i posvetila privatnom biznisu, zbog čega boravi u inostranstvu. Njen bivši muž Adžem oženio se „modelsicom“ Nevenom Stamenković, od koje se takođe razveo. Sa njom ima sina Rastka, dok sa Lelom Andrić nema dece.

Ko je bio Giška
KRIMINALAC I RATNIK

Đorđe Božović Giška imao je 36 godina kada je 1991. poginuo kao dobrovoljac u ratu u okolini Gospića u Bosni. Bio je kriminalac, osnivač Srpske garde, paravojne formacije Srpskog pokreta obnove. Giška je bio blizak sa Vukom Draškovićem. Postoje indicije da je Božovića ubila Služba državne bezbednosti Srbije i da je ratno stanje njima poslužilo samo kao izgovor za njegovu likvidaciju, ali to nikada nije dokazano.

SPOJ Ljubav ne poznaje nikakve granice
I ONE SU VOLELE ŽESTOKE MOMKE

Osim Lele Andrić, brojne dame iz javnog života bile su u vezi sa žestokim momcima.

Najpoznatija među njima svakako je Ceca Ražnatović, koja iz braka sa ubijenim Željkom Ražnatovićem Arkanom ima dvoje dece – Veljka i Anastasiju.

Jelena Karleuša počela je da se zabavlja sa Zoranom Davidovićem Ćandom 1999. godine. Njihove planove o venčanju prekinulo je Ćandino ubistvo početkom 2000. Goca Božinovska bila je udata za Zorana Šijana, bivšeg kik-boksera, čije se ime uglavnom vezuje za čuvenu auto-mafiju iz Surčina. Pevačica s njim ima dvoje dece Mirka i Zoranu, a neposredno po njihovom razvodu Šijan je ubijen, u novembru 1999. godine.

Lela Andric 3

Vujadin Savić
GIŠKA MI JE BIO PRADEDA

Fudbaler Vujadin Savić otkrio je da mu je Giška biopradeda.
– On je moj rođak po majčinoj liniji – rekao je Savić, dok je njegova majka Marina Rajević Savić kazala da nikada nije upoznala svog rođaka, ali da čuva uspomenu na njega.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Marija Ristanović doktorka estetske medicine kojoj mnogi veruju!

Aja Dollar najtraženija naša pevačica u Americi!