in

Rokvić otkrio anegdotu o urnebesnoj porodičnoj fotki: Tata nije ni slutio kakvu će uspomenu dobiti!

Popularni pevač i otac malene Leone prisetio se urnebesne porodične fotografije snimljene u njegovoj najranijoj mladosti, pa je sa javnošću poželeo da podeli zanimljivu priču o njenom nastanku

Fotografija našeg legendarnog folk pevača Marinka Rokvića na kojoj pozira sa svojim naslednicima Nikolom i Markom nastala je pre više od dve decenije, ali je i dalje svima dobro poznata. Naime, maleni Nikola i Marko od malih nogu su, čini se, posedovali smisao za humor, pa su već tada poželeli da se našale i naprave fotografiju koju će zauvek pamtiti, a koja i dalje izaziva salve smeha na društvenim mrežama.

Nikola je sada poželeo da sa javnošću podeli anegdotu o nastanku ove legendarne fotografije, objasnivši da njegov otac Marinko nije ni slutio kakvu uspomenu će dobiti.

Marinko Rokvic 2

Marinko Rokvic 3

„Ponosni otac, sa dva sina, želeo da uhvati trenutak…Srećan, sa Novog Beograda nas zbog slikanja vodio na Terazije u foto radnju, da imamo za uspomenu sliku… Problem je bio što se u to vreme izrada čekala jedan dan… Nije ni slutio kad je sutradan opet došao sa Novog Beograda u grad i nazad kakvu će uspomenu dobiti…

Meni je bilo lepo iskustvo napraviti nešto malo drugačije od standarda Zar ne?“ napisao je Nikola čime je nasmejao svoje brojne fanove. Inače, članovi popularne porodice Rokvić nedavno su poželeli da se još jednom našale, pa su pokušali da naprave identičnu fotografiju, samo više od dvadeset godina kasnije.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Marija Ristanović doktorka estetske medicine kojoj mnogi veruju!

Aja Dollar najtraženija naša pevačica u Americi!