in

SVETSKI POZNATA: Bojana Ristivojević dobila ponudu da vodi RIJALITI U FRANCUSKOJ!

Svi se pitaju kako izdržava, ali ona je svima veoma interesantna u programu Hepi televizije, ali onda je usledila nova ponuda.

Bojana Ristivojević, voditeljka programa „Parovi“, dobila je poziv francuske produkcije da vodi tamošnji rijaliti program.

Čelnici ove evropske produkcije kontakirali su Hepi televiziju i lepu voditeljku, zarad pregovora o budućoj saradnji. Francuzima se dopala Bojanina spontanost, ali i njena sposobnost da uprkos tome što se prema učesnicima postavlja prijateljski, ume da bude i autoritativna.

Bojana Ristivojevic 2

„Nije ovo prva ponuda koja je stigla“, rekla je Bojana Ristivojević.

„Imponuje kad vam se obraćaju vrhunski znalci produkcije smatrajući vas svetskim brendom, ali, ostajem verna Hepi televiziji. Znam da mnogi komentarišu da predugo ostajem u programu uživo, ali, ja sam deo tog programa i živim život Hepi televizije koja napreduje i razvija se. U poslu,kakvim se bavim, važno je biti lojalan i ceniti šansu koja vam je pružena“, prokomentarisala je voditeljka.

Podsećamo,Bojana Ristivojević se gotovo svake večeri nalazi u vili u kojoj borave učesnici „Parova“, omiljena je među takmičarima,a gledaoci obožavaju kad ona vodi program.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Marija Ristanović doktorka estetske medicine kojoj mnogi veruju!

Aja Dollar najtraženija naša pevačica u Americi!