in

Aja Dollar najtraženija naša pevačica u Americi!

Kada uspete u svojoj zemlji, to i nije neko čudo, ali kada uspete da budete jedna od najpopularnijih i najtraženijih pevačica u zemlji koja je kilometrima i kilometrima udaljeva od tvoje zemlje, onda je to, sasvim sigurno, mnogo veći uspeh.

Jedna od retkih koja može da se pohvali time je svakako pevačica Aja Dollar, koja je već nekoliko godina unazad u Americi jedna od naših najtraženijih pevačica i skoro da ne može da prođe ni jedno slavlje ili fešta u diskoteci, a da Aja nije pozvana da peva.

Aja Dollar studio

Pored toga, skoro da ne postoji neki naš poznat pevač koji ima turneju po Americi, a da ne insistira da Aja nastupi sa njim ili njom, što je svakako za svaku pohvalu.

„Iskreno, naši pevači kada dođu ovde, vole da imaju nekog svog.Ja pevam već godinama unazad i imam saradnju sa svima njima, pa često nastupamo zajedno.Drago mi je kad god mogu da im izađem u susret i nastupimo zajedno, ali se često desi da su mi termini popunjeni, pa da se ne mogu odazvati njihovom pozivu, ali se u tom slučaju obavezno družimo privatno“-kaže Aja.

Posle pesme „Zverka“, koju je nedavno objavila, a koja je za kratko vreme postala slušana, Aja je još više tražena, a kako smo saznali, ona već razmišlja i o novoj pesmi!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SVETSKI POZNATA: Bojana Ristivojević dobila ponudu da vodi RIJALITI U FRANCUSKOJ!

OPET PROVOCIRA: GOLU STANIJU PITALI ZA CENU!