in

U SEPTEMBRU SVADBENA ZVONA: Andrija Milošević za kuma zove Kalinića!

Glumac Andrija Milošević krajem septembra staće na ludi kamen sa devojkom Aleksandrom Tomić, a za kuma je odabrao svog vernog prijatelja i kolegu Milana Kalinića, saznaje Kurir Stars.

– Andrija je više puta govorio kako će mu Marinko Madžgalj biti kum u crkvi kad se bude ženio. Međutim, tužna tragedija, s kojom on ni dan-danas ne može da se pomiri, učinila je svoje. Kada je zaprosio Sandru i odlučio da konačno stane na ludi kamen, počeo je da razmišlja koga bi mogao uzeti za kuma. Razmišljanje nije dugo potrajalo jer je logično da će pozvati Kalinića, s kojim je u sjajnim odnosima i jako se vole. Među njima nikada nije došlo ni do sitne rasprave, a kamoli do svađe. Pritom, Sandra obožava Milana – otkriva naš izvor.

marinko madzgalj

Pozvali smo Andriju za komentar, ali on je, kao i uvek, kroz šalu pokušao da izbegne odgovor.

– A odakle vam ta informacija? Otkud vi znate da ću da se ženim? (smeh) Polako, nećemo ništa da silimo, ima vremena i za tu priču. Sve je moguće, dobro vi radite svoj posao. Milanče je moj dobar drug – rekao je glumac.

andrija milosevic sa verenicom i milanom kalinicem

Podsetimo, Andrija je nedavno počeo da živi sa Aleksandrom u stanu na Banovom brdu. On se s budućom suprugom uselio u stan od 120 kvadrata u blizini Hipodroma, za koji je pre više od godinu i po iskeširao čak 200.000 evra.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Aja Dollar najtraženija naša pevačica u Americi!

CELI SVET JE LUD ZA OVIM TRENDOM, ALI NE I GOCA TRŽAN: Evo šta se pevačici GADI!