in

ŽELJKO ŠAŠIĆ PUKO: Ne može da ubode tezgu od 500 evra!

Nekad najpopularniji pevač sada ima maksimalno dva nastupa mesečno za honorar od 300 evra!

Željko Šašić požalio se prijateljima da više ne može da ubode tezgu za 500 evra i da je morao da spusti cenu na 300, ali da i pored toga ima sve manje nastupa!

Folker, koji je devedesetih i u prvoj polovini dvehiljaditih bio jedan od najtraženijih na terenu, sada muku muči s nastupima. Kad god se pojavi u javnosti, Šašić pomene da situacija nije kao ranije, izbegavajući da govori gde i koliko peva. O tome, međutim, priča s dugogodišnjim prijateljima, pa nam je jedan od njih prepičao na šta se Željko žalio.
– Rekao mi je da niko neće više da mu plati 500 evra za nastup, koliko je dobijao ranije, pa je pre tri-četiri meseca smanjio cenu na 300, ali slaba vajda i od toga. Sve je više mladih pevača koji pristaju da pevaju za tako male cifre, pa se gazde lokala odlučuju da njih angažuju, a za Željka i njemu slične ima sve manje mesta. Željko sada ima jednu do dve tezge za ceo mesec – kaže naš izvor.

Pokušali smo da dobijemo i Šašićev komentar, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke. Podsetimo, Željko je u junu prošle godine na suđenju zbog neplaćanja alimentacije ćerki Sofiji izjavio da uopšte ne peva jer nema posla kao ranije. Tvrdio je da je zaposlen u firmi koja se bavi prodajom mobilnih telefona i da prima platu od svega 22.000 dinara.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Voditeljka Slagalice otkrila zašto se nije udala!

ŠUŠKALO SE DA JE LEKA NINU VARAO SA KOLEGINICOM: Crnogorska glumica PROGOVORILA o VEZI sa Lečićem!