in

SORAJA VUČELIĆ TUŽI MILICU DABOVIĆ: Trebalo bi da je uhapse, jer LAŽE da je pretučena!

Starleta Soraja Vučelić našla se u žiži interesovanja usled skandala koji se dogodio između Milice Dabović i njenog bivšeg dečka Šime Simona Šiklića.

Navodno su upravo zajedničke fotografije i druženje sa Sorajom (u subotu veče na nastupu Seke Aleksić), bili okidač za dramu koja se desila između Milice i Simona.

Soraja 1

Međutim, Soraja oštro demantuje da je do frke došlo zbog nje i svojim izjavama jasno staje u odbranu Šiklića:

„Simona poznajem više od četiri godine i nikada nije pokazao nasilničko ponašanje ni prema kome, već se uvek zaštitnički ponašao. Baš zbog toga mi je zanimljivo da pojedine žene koje su ostavljene tvrde da su bile žrtve nasilja. Što ih ne prijave dok su u vezi? I zašto skrnave one koji su stvarno žrtve nasilje? Trebalo bi da hapse žene koje lažno optužuju muškarce za fizički napad. Naravno da ne podržavam nasilje i smatram da svako treba da prijavi zlostavljanje, ali ne podržavam one koji to čine samo zato što su povređene ili besne zbog toga što su ostavljenje“, kaže Soraja koja tvrdi da će se sudski obračunati sa Milicom.

Soraja 2

„Dotičnu starletu ću danas tužiti zbog kleveta koje iznosi na moj račun. Ko gubi, ima pravo da se ljuti, ali nadam se da će preživeti bez mog druga Simona, jer vidim da je na ivici nervnog sloma što se on baš zaljubio u drugu“, ističe Vučelićeva.

Podsetimo, Milica i Simon saslušani su juče u policiji. Šiklić je potvrdio da je došlo do fizičkog obračuna, zbog čega se tereti za ugrožavanje bezbednosti. Dabovićeva je navela da se par zapravo razišao početkom decembra tako da delo ne može da se kvalifikuje kao nasilje u porodici. Simonu je izrečena zabrana prilaska Milici.

Milica Dabovic

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NEDA UKRADEN: Zbog prevare sam postala beskućnik!

RADA MANOJLOVIĆ: Kada bih rekla Harisu da sam TRUDNA, pobegao bi!