in

ILDA O SEKSUALNIM ŠALAMA ŠABANOVIH KOLEGINICA: Niko nije očekivao da će ovako REAGOVATI!

Ilda Šaulić pričala je o svom ocu Šabanu i njegovom učešću u žiriju jedne muzičke emisije.

Ilda ističe da je zadovoljna kako se on ophodi prema kandidatima i koleginicama iz žirija i ne zamera pevačici Maji Nikolić što se sa njenim ocem šali na seksualnoj osnovi.

„Svi oni su kolege i dugo se poznaju. Sve te njihove šale su meni simpatične“, rekla je Ilda i dodaje da joj je drago što je Šaban postao blag prema takmičarima.

Ilda Saulic 2

„U početku je bio krut i strog. Sada se opustio, dobar je i kompetentan. Takođe, vidim da mu prija što je u krugu žena“, priznaje pevačica.
Šaulićeva kaže da se sa suprugom Bojanom i ćerkom Emom ne seli iz Srbije.

„Bojan radi u Americi. Posao ga obavezuje da tamo provodi dosta vremena, ali je često i u Srbiji. Njegov posao odlično funkcioniše i odavde. Mi ćemo verovatno na proleće svi zajedno da odemo u Ameriku. Tada će devojčica dovoljno da poraste da može da izdrži duže putovanje. Ići ćemo tamo da malo budemo sa tatom i vratićemo se, naravno“, otkrila je pevačica i ističe da se iz porodične kuće preselila u novu, gde živi sa mužem i ćerkom.

Ilda Saulic 3

A o svojoj porodici pričala je ovako.

„Sada su prioriteti drugačiji. Porodica je nešto što ti promeni život, ali moram da naglasim da sve što sam imala i pre muža i deteta, prijatelje i karijeru, sve to i dalje funkcioniše dobro, samo su se prioriteti promenili. Snimila sam novu pesmu, ne odričem se muzike, a to pokazuje da sve može da se uskladi“, rekla je Ilda, srećna što je dovela liniju u red.

Ilda Saulic 4

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

RADA MANOJLOVIĆ: Kada bih rekla Harisu da sam TRUDNA, pobegao bi!

Mirza Selimović snimio spot u rodnom gradu!