in

SUKOB Snežana Đurišić: Više pričam sa Mrkom nego sa Bekutom!

Milutin je stalno sa Anom na snimanju „Zvezda Granda“, pa ga tamo srećem. Kad ga vidim, normalno se ponašamo, kaže Đurišićeva.

Snežana Đurišić konačno je progovorila o sukobu sa Anom Bekutom. Nekadašnje prijateljice ne pričaju godinama, ali o razlozima zbog kojih su prekinule prijateljstvo do sada nisu javno govorile.

Pevačica je rešila da prekine zavet ćutanja i ispriča sve o svom odnosu s koleginicom s kojom se često sreće na snimanjima „Zvezda Granda“.
– Dozvolićete mi da jedan deo ostavim privatno za sebe, a taj drugi ću reći na sledeći način: Svaki čovek u svom životu ima pravo da odluči ko će mu biti prijatelji i isto tako da odluči ko to neće biti – rekla je Snežana u emisiji „Pres pretres“.

Ona je istakla da, i pored toga što ne priča sa Anom, s njenim partnerom Milutinom Mrkonjićem ima normalnu komunikaciju.
– Sa Anom Bekutom komuniciram onoliko koliko treba u „Zvezdama Granda“. Mi smo profesionalci, žene koje nemaju ništa jedna protiv druge, bar ja nemam protiv nje. Susrećem se i sa Milutinom Mrkonjićem jer je sa Anom stalno na snimanjima. Kad ga vidim, normalno pričamo i ponašamo se, možda i više nego sa Anom – ispričala je Đurišićka, koja se dotakla i Zorice Brunclik, s kojom je takođe prekinula svaki kontakt.
– Te dve dame koje se zovu Zorica Brunclik i Ana Bekuta, ono što mogu reći jeste da su to žene koje su i te kako iza sebe ostavile jedan trag koji traje i koji će trajati, a to šta ja privatno mislim o njima i one o meni, to prosto od mene niko neće ćuti – rekla je Snežana.

Pevačica se nadovezala i na opasku voditelja Siniše Medića kako je sa Brunclikovom pevala zagrljena na koncertu.
– Dokaz da se Zorica i ja ne mrzimo su slike na kojima smo zagrljene na koncertu. Možemo nekad da se naljutimo jedna na drugu i treću i da ne pričamo jedno vreme. Ne živim i ne ponašam se tako zarad publiciteta, što ne bih mogla da garantujem za drugu stranu. I ne zanima me – izričita je bila pevačica.

Snezana Djurisic

Ne opravdava Jelenino pljuvanje po Ceci
KARLEUŠA JE NEPRISTOJNA!

Snežana se dotakla i skandala kada je Jelena Karleuša pogrdno komentarisala to što su se ona i Brena slikala sa Cecom.
– Bile smo na slavi kod našeg prijatelja Žike. Ceca, Brena i ja smo se slikale za Instagram. Ja sam tu fotografiju pred njima okačila i te noći sam otišla u Italiju na skijanje. Kad sam stigla i prikačila se na vaj-faj u hotelu, telefon je počeo da mi skače po stolu od silnih obaveštenja. Katastrofa šta je tu sve pisalo. Zaista ne bih komentarisala jer je to nepristojno i ružno.
Isto tako želim još jednom da kažem da ne ulazim u odnos Cece i Jece, ali ako sam ja postavila fotografiju, onda ne možeš da napišeš šta hoćeš. Još čak i da je okačiš na svoj Fejsbuk i da pljuješ. To nije pristojno – zaključila je pevačica.

Jelena Karleusa

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

RADA MANOJLOVIĆ: Kada bih rekla Harisu da sam TRUDNA, pobegao bi!

Mirza Selimović snimio spot u rodnom gradu!