in

Mirza Selimović snimio spot u rodnom gradu!

Mirza Selimović je bez sumnje jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, a to i dokazuje sa svakom novom pjesmom, posebno prelijepim baladama u kojima njegove fantastične glasovne mogućnosti dolaze do izražaja.

Nakon ogromnog uspjeha pjesme „Imaš me“ koja je za kratko vrijeme osvojila region, Mirza je odlučio da svoje fanove obraduje još jednom baladom.

Očekivano, i ovoga puta je sarađivao sa hitmejkerom Banoetom Opačićem, koji je glavni „krivac“ i za pjesmu „Imaš me“

Za novu pjesmu „Hiljadu ruža“ Mirza je već snimio i spot a ovaj dio posla povjerio je Vedadu Jašareviću.

IMG_2052

IMG_2053

IMG_2054

IMG_2055

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da je Mirza kroz novi spot odlučio promovisati ljepote svog rodnog grada Srebrenika, te je tako kadrove za „Hiljadu ruža“ snimao na čuvenoj srebreničkoj Gradini, zatim na jezeru na Ingramu i drugim interesantnim lokacijama na području Općine Srebrenik.

Kao i u nekim od prethodnih spotova, glavna uloga u novom Mirzinom spotu pripala je njegovoj prelijepoj plavokosoj sugrađanki Ilvani, što je još jedan od pokazatelja da Mirzu popularnost nije promijenila te da je ostao dosljedan sebi i u svakoj prilici ističe i promoviše svoj rodni Srebrenik.

Premijeru spota i pjesme „Hiljadu ruža“ Mirza najavljuje za sredinu marta a svima koji vole i prate ono što on radi poručuje:

– Uskoro ponovo ulazim u studio i za prve dane ljeta pripremam još jednu pjesmu. Obzirom da sam snimio nekoliko balada, sada je na redu jedna „brza“ pjesma koja će se, nadam se, svidjeti mojoj publici – kaže nam Mirza i dodaje da će i na sljedećoj pjesmi ostati dosljedan sebi i svom, sada već prepoznatljivom stilu.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) JEDVA JE IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Evo kako Tamara Đurić izgleda posle VAĐENJA REBARA!

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Pogledajte sa kim je Lexington bend snimio duet! (FOTO+VIDEO)