in

Mis Srbije u borbi protiv nasilja!

Članovi najveće balkanske muzičke internet senzacije „Lapsus band-a“ inspirisani događajima koji pune stranice domaće štampe odlučili su da pošalju poruku protiv nasilja u svom novom spotu za pesmu „Budalo“ a podršku u ovoj misiji našli su od aktuelne Mis Srbije Anđelije Rogić.

Zvaniično najlepša Srpkinja pojaviće se tako u video klipu u ulozi devojke koja je odigrala presudnu ulogu u prekidanju lanca maltertiranja svoje dobre drugarice od dečka nasilnika.

Lapsus bend 2

Scene za ovaj spot sa filmskom radnjom snimane su 18 sati na osam lokacija u Beogradu.

-Mi smo predstavnici mlade generacije koja svet i ne zna drugačije nego kao takozvano „globalno selo“, i mislimo da je upravo na nama da donesemo poruku ljubavi. Veliki smo protivnici nasilja, ne samo porodičnog, a svedoci smo da ga ima sve više i ovaj spot je naša poruka da se nasilju treba usprotiviti i stati na stranu nezaštićenih, te da ne treba o tome ćutati već prijaviti svako nasilje – rekli su momci iz benda koji su zahvaljujući obradama pesama na „youtube-u“ postali fenomen za kratko vreme zbog čega ih često porede sa Džastinom Biberom.

Lapsus bend 3

-Prija nam to poređenje jer je u pitanju najveća muška muzička zvezda na svetu u ovom trenutku. Iako je naša muzika nešto drugačija, želja nam je da jednoga dana imamo koncerte nalik na one koje on ima – zaključili su članovi „Lapsus band-a“, čiji će spot, simbolično, imati premijeru na Dan žena.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Mirza Selimović snimio spot u rodnom gradu!

PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA Bivša devojka Nemanje Stevanovića pravila PAKAO na Farmi, evo gde je danas!