in

Spremaju se za svadbu? Suzana Mančić i Nikola Petković na Sajmu venčanja!

Treći regionalni sajam venčanja i ugostiteljstva “Wedding Day 2017” održava se na Šumadija sajmu u Kragujevcu od 24. do 26. februara 2016. godine, a posetioci ove manifestacije bili su u prilici da sretnu i poznatu voditeljku Suzanu Mančić, ali i Pinkovu zvezdu Nikolu Petkovića. Suzana i Nikola razgledali su sve ono što se nudi, ali nisu odabrali ništa za sebe, budući da su na sajmu prisutni kao promotivna lica, a ne kao potencijalni mladenci.

Sve viši kriterijumi koje pred organizatore postavljaju korisnici usluga, učinili su da se na tržištu profilišu agencije, firme i pojedinci koji kvalitetom i cenama postavljaju nove standarde u toj oblasti. Zbog toga je Wedding Day prilika da se tržištu ponude nove usluge, obezbede kontakti sa potencijalnim klijentima i dogovore poslovi.

Nikola Petkovic 2

Cilj je da Wedding Day, manifestacija koja promoviše kvalitet, na jednom mestu okupi sve koji će organizaciju venčanja učiniti lepšim, jednostavnijim i jeftinijim, kažu organizatori.

Na Regionalnom sajmu venčanja biće predstavljeni najnoviji modni trendovi za ovu sezonu, kao i širok spektar ugostiteljskih usluga.

Predloge za savremenu organizaciju venčanja predstaviće specijalizovane agencije i firme, dok će kroz prateće programe zabavnog karaktera poseticima i izlagačima biti ponuđeni novi vidovi pratećih usluga namenjenih organizatorima venčanja.

Svoje mesto na sajmu našle su renomirane firme čija je delatnost usmerena ka krajnjem korisniku – od gotovih proizvoda, do konsultantskih usluga.

Bogata turistička ponuda šumadijskih opština biće predstavljena na štandovima turističkih organizacija i u programima koji će biti organizovani tokom tri sajamska dana.

Sajam je otvoren u petak 24. februara, u 11 časova. Za posetioce sajma, osim pratećih programa, biće organizovani i specijalni nagradni programi, dok će izlagači sa najinovativnijim prezentacijama biti posebno nagrađeni.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Mirza Selimović snimio spot u rodnom gradu!

PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA Bivša devojka Nemanje Stevanovića pravila PAKAO na Farmi, evo gde je danas!