in

STOJA URLALA NA LEU KIŠ: Nemoj da puštaš moje du.e na TV!

Novakovićeva na snimanju emisije „Nedeljno popodne“ zahtevala od voditeljke da izbaci kadrove njenog plesa jer joj je sevnula pozadina kada ju je igrač podigao i prevrnuo

Stoja Novaković napala je Leu Kiš jer joj je tokom plesa sevnula zadnjica! Pevačica je urlala na voditeljku zahtevajući da te kadrove iseče iz emisije „Nedeljno popodne sa Leom Kiš“.

Stoja je na početku snimanja bila dobro raspoložena i nasmejana. Atmosfera je bila opuštena, sve do trenutka kad je plesač zaigrao sa Stojom.
– Stoja je imala kratku lepršavu suknjicu, u kojoj je maltene sve bilo na izvol‘te. Kada je baletan pozvao folkerku na ples, ona nije bila ni svesna kakve će on koreografske veštine izvesti. U jednom momentu on je Stoju podigao i okrenuo. Noge su joj otišle uvis, ali i njena suknjica. Bukvalno se sve videlo! Pred svima su se ukazali njena zadnjica i tanga. Poznati koji su gostovali sa Stojom netremice su gledali u nju, a među njima su bili Goga Sekulić, Kaća Grujić, Boban Rajović, Ana Sević, Maja Nikolić… – otkriva naš izvor iz studija.

Novakovićeva se postidela jer joj je bilo neprijatno, pa se naljutila.
– Izbaci mi zadnjicu iz emisije! Nije lepo da se ovo emituje. Baš je bezveze! Sve mi se videlo. Ružno je da se to pušta. Ako treba, ponovićemo, samo seci ovo – zahtevala je Stoja, koja se smirila kada joj je Lea potvrdila da njenu zadnjicu gledaoci neće videti.

Stoja 1

Lea je potvrdila naša saznanja.
– Uvek izlazim u susret svojim gostima i imam potpuno razumevanje ako im je nešto neprijatno. U ovom poslu je najvažnije uzajamno poverenje i zato sam uvek tu da podržim njihove želje ako su opravdane. Konkretno u ovom slučaju Stoja ne treba da brine, što smo pogledom rešile jer se i ja slažem da nije bilo prijatno u tom trenutku – rekla je Lea, dok je Stoja ostala nedostupna za komentar.

Hvala plastičaru
TRI GODINE ŠETA SILIKONSKU GUZU

Stoja je pre tri godine stavila silikon u zadnjicu.
– Drago mi je što vam se dopada moja guza, ali postavljate mi previše intimno pitanje. Zar mislite da želim o tome javno da pričam, ako sam uopšte to i uradila. Ne želim ni da demantujem jer ćete vi svakako o tome pisati. Neka to ostane moja tajna. To je moja stvar – rekla je 2014. Stoja.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

DAJANI POSLE RAZVODA ŽIVOT NIJE STAO: Posle Žike neću biti gladna i žedna!

Saša Matić završio australijsku turneju!