in

Dermamedic slavio prvi rođendan, a Maja Marijana osvojila glavnu nagradu!

Ako se osvrnu iza sebe, onda tim estetskog centra „Dermamedic“ na čelu sa doktoricom Marijom Ristanović, može da kaže da je imao ite kako uspešnu i radnu godinu.

Za samo godinu dana, uspeli su da pridobiju naklonost i poverenje pacijenata, ali i priliku da prihvate veliki izazov i postanu direktan dostributek „Neauvia“ filera za prostor cele Bosne i Hercegovine.

U petak su, sa svojim prijateljima i saradnicima proslaviji prvi rođendan u hotelu „Drina“ u Bijeljini, a na proslavi smo videli i neke poznate ličnosti, koje vrlo rade koriste usluge ovog estetskog centra, među kojima su bili i Maja Marijana i Hame Nalić.

Dermamedic 4

Doktorica Marija Ristanović, vlasnica i glavni doktor u ovom estetskom centru, ponosno je isekla tortu, koja je bila izradjena u obliku logoa „Dermamedica“, na kojoj je bilo pregršt igala, filera i špriceva.

Dermamedic 6

„Zadovoljni smo svim onim što smo uradili i postigli u protekloj godini, ali isto tako moram da kažem da nas tk čeka velika odgovornost i rad, za visok standard koji smo postavili, jer treba održati isti.Naše osoblje, na čelu samnom se stalno edukuje i nadograđuje svoje znanje i to ćemo nastaviti i ubuduće da radimo.Trudimo se da uvek budemo na korak ispred drugih.Za ovih godinu dana smo pokazali da smo uspeli u našoj misiji i da možemo i znamo, što je vrlo bitno, bolje i jače“-rekla je ponosno doktorica Ristanović.

Poverenje ovom estetskom centru su poklonile mnoge poznate ličnosti, među kojima je i svetski proslavljeni fudbaler Savo Milošević, zatim Maja Marijana, Hame Nalić, Sanela Vujnović, svetski poznata manekenka Andjelija Vlahović i mnogi drugi.

Zanimljivo je da je na proslavi rođendana glavnu nagradu dobila Maja Marijana.

Maja Marijana dobitnica glavne nagrade i Dr Ristanovic

„Kada su izvukli broj koji je stajao na mom stolu, mnogi su me pitali da i je namešteno, ali obzirom da su brojevi izvlačeni, nije nikako moglo da se namesti.Pored toga i da sam htela i mogla da namestim, svakako bih namestila neki drugi tretman, a ne popunjavanje usana, jer imam prirodno pune usne.Nagradu ću svakako iskoristiti i u dogovoru sa doktoricom Ristanović ćemo odabrati drugi tretman.Imam potpuno poverenje u ljude iz estetskog centra „Dermamedic“, jer su stručni i inovativni.Sve što se novo radi na polju estetske medicine, možete dobiti u njihovom centru“-rekla nam je zadovoljno Maja Marijana.

Maja Marijana, DR Ristanovic i novinarka Gordana Vasiljević

Kako je bilo na proslavi njihovg prvog rođendana, pogledajte na fotografijama koje su pred Vama!

Hame Nalic izvlaci nagrade 1

Dermamedic 3

Dermamedic 1

Dermamedic 2

Dermamedic 5

Hame Nalic izvlaci nagrade 2

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA Bivša devojka Nemanje Stevanovića pravila PAKAO na Farmi, evo gde je danas!

(FOTO) GOLA U KADI: Seka Aleksić objavila SEKSI sliku i RASPAMETILA FANOVE!