in

ANABELINA ĆERKA JE BILA ŽRTVA NASILNIKA: Gurali su je, unosili joj se u facu i vikali MAJKA TI JE…

Pevačica Anabela Atijas progovorila je na temu vršnjačkog nasilja i istakla da je prva u redu za borbu protiv svih oblika tiranije nad decom.

„Ja lično, hvala Bogu, nisam imala iskustva sa nasiljem. Rasla sam u neko zdravije vreme. Žao mi je što deca danas ne mogu da odrastaju bezbrižno, kao što sam ja mogla da se šetam mojim rodnim gradom u bilo koje doba dana i noći, a da ne doživim ništa neprijatno. Čak se ne sećam ni da smo se tukli, mi vršnjaci, a kamoli nešto više. Moje mišljenje je, i stojim iza toga, da su roditelji krivi za sve. Samo oni mogu da naprave od deteta tako unakaženu ličnost. Iz nekog razloga to dete je nesrećno nezadovoljno… Mi smo model našoj deci, definitivno“.

Anabela Atijas 2

Anabela je iskreno progovorila o nasilju koje je njena kćerka, Nina Đogani, doživela i dala svoje mišljenje o tome kako stati na put nasilnicima.

„Javno sam podržavala „Aleksin zakon“ i smatram da se delikventi trebaju kažnjavati, ne samo oni, i njihovi roditelji. Kada sam ja imala problem sa mojom ćerkom ja sam se obratila školi. Pogrešila sam što nisam roditeljima… Mnogi roditelji nisu u stanju da prihvate da im deca prave probleme i da su nasilnici. Išli su za mojom kćerkom i dobacivali joj: „Majka ti je ‘ovo’, otac ti je ‘ono’…“ Gurali su je, unosili su joj se u lice“, prisećala se pevačica.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) KOMENTARIŠU JE SVETSKE ZVEZDE: Evo šta je Naomi Kembel poručila KARLEUŠI!

MARIJA KILIBARDA PRIZNALA DA JE POSESIVNA: Šaljem mužu poruke, ne odvajam se od telefona!