in

POSLE NASILJA NAD MILICOM, SIMON PROGOVORIO U EMISIJI: Ne kajem se! Čekam pasoš da nestanem odavde!

Milica Dabović nedavno je preživela bolno iskustvo nasilja nad ženama, za šta je optužila svog, sad već bivšeg dečka, Šime Šiklića Simona. Međutim, on se pojavio u jednom emisiji i javnosti otkrio svoju stranu priče.

Naime, Simon je odlučio da posle svega izađe i ispriča šta se zapravo desilo. On tvrdi da ni do kakvog nasilja nije došlo.

„U policiji se sve vodi kao ugrožavanje bezbednosti. Da smo mi bili u zvaničnoj vezi, to bi bilo nasilje u porodici, da tako kažemo“, započeo je Šime a onda otkrio i da je svestan cele situacije, i šta to njemu može doneti.

„I te kako sam svestan svega, ali to nije moglo biti sprečeno. Devojka je otišla u policiju i prijavila me da sam je tukao godinu i po dana. Na slikama se vidi samo jedna štrafta i ako je to premlaćivanje, onda ne znam stvarno. Sve je moglo bez ružnih reči, to je između mene i nje, ne znam što je iznosila to, valjda zato što je povređena. Te stvari koje su iznete u javnosti nemaju veze sa ovim za šta ona mene tereti.“

Milica Dabovic 4

Njih dvoje su bili u emotivnoj vezi godinu i po dana, a nakon ovog skandala, njihova okolina je, kako Šime kaže, ostala u šoku.
„Većina mojih drugara su dobro upoznati sa našim odnosom. Znaju da sam je držao kao kap vode na dlanu i bukvalno su šokirani njenim izjavama. Znaju na šta sam sve bio spreman za nju. Iznosila je jedno godinu i po dana i sad iznosi nešto drugo“, rekao je on.

Simonu je od sukoba oduzet pasoš pa nema mogućnost da napusti zemlju.

„Oduzet mi je pasoš, ne mogu da idem svojoj kući. Čekam da uzmem pasoš i da bukvalno nestanem odavde. Ako se reši dobro, uzimam pasoš i idem kući u Francusku. Ako se desi loše, ako me ne daj Bože pritvore, šta ću, i to je život. Izdržaću i to“, rekao je on u emisiji „Ami G“, i onda otkrio šta se dogodilo kada je posle optužbi svojevoljno otišao u policiju.

„Kada sam otišao sa advokatom nisu imali osnove da me pritvore, iako je bilo insistiranja na tome sa drugih strana. Zna se šta je premlaćivanje a ne odgurivanje. Nisam želeo da bežim jer znam da nisam ništa skrivio.“

Milica Dabovic 3

Simon je otkrio i da se ne kaje ni zbog čega, ali i da je sa Milicom planirao bračni život i da je posle svega ostao razočaran.
„Ne kajem se ni zbog čega, srećan sam. Sve je učinjeno uz moj zdrav razum i nemam zbog čega da se kajem. Sve što sam uradio, uradio sam jer sam želeo. Naša veza je trebala da se kruniše brakom, i o detetu smo pričali, sve. Te sporne slike su sve prekinule. Ali idemo dalje. Ako mogu neke slike da naštete ljubavi koja je toliko uzdizana u nebesa, onda to nije ni trebalo da se desi.“

Iako jedva čeka da dobije svoj pasoš, Simon tvrdi da će se i dalje vraćati u Srbiju i da se ne plaši osude javnosti.
„Te osude javnosti prolaze. Danas jesi, sutra nisi. To nije ni bitno. Meni je bitno da se završi taj postupak oko pasoša i da kažem „doviđenja“. Ako neko bude hteo da me pita nešto, tu sam. Jedini pritisak mi je što sam bez pasoša i polovine stvari. Naravno, uvek ću se vraćati ovde. To je samo jedna lekcija u životu. Uvek sam dolazio i dolaziću. Svako ide svojim putem, želim joj svu sreću i to je to“, zaključio je Simon.

Milica Dabovic 2

Podsetimo, proslavljena košarkašica tvrdi da ju je bivši partner Šime Šiklić duže vreme brutalno zlostavljao i tukao, kao i da ga ranije nije prijavila jer je pretio da će joj pobiti porodicu.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) GOLA U KADI: Seka Aleksić objavila SEKSI sliku i RASPAMETILA FANOVE!

(FOTO) ŠTA TO STOJA RADI? U koju god radnju uđe, izađe potpuno presvučena! Nikom ništa nije jasno!