in

SEKS BOMBE 90-IH, A DANAS BOGATAŠICE I USPEŠNE ŽENE: Evo gde su i šta rade nekadašnje MODELSICE!

O Sandri Meljničenko, nekašnjoj članici grupe „Models“ puno se pisalo proteklih dana. A šta se desilo sa ostalim „prvom postavom“ nekada najpopularnije ženske muzičke grupe?

Ovih pet devojaka žarilo je i palilo estradnom scenom devedesetih godina. Iako su ih mnogi nazivali „otvaračicama usta“ niko nije mogao da ospori uspeh „Modelsica“.

Gde su danas, šta rade i kako izgledaju Sindi, Nađa, Ivana i Mimi?

Sandra Meljničenko, nekada Nikolić, već 15 godina je u srećnom braku sa ruskim tajkunom Andrejem Meljničenkom. Bogati bračni par ove godine će dobiti drugo dete. Imaju petogodišnju devojčicu Taru. Osim što se bogato udala, Sandra ne može da se pohvali zavidnom karijerom.

2

Još jedna dama koja je ostvarila svetsku karijeru je Ivana Berendika. Udata je za američkog biznismena i jednog od osnivača „Gugla“ Tomasa Jermoluka, a prošle godine dobili su blizance kojima su dali imena Zoi Mej i Kai Nikola. Ivana je danas poznata dizajnerka nakita a njene komade nosile su brojne holivudske zvezde.

3

Ivana Stamenković Sindi često je prisutna u medijima. Posle razvoda od Nikole Pavlovića Sindi je vodila mučnu borbu za starateljstvo nad ćerkom, ali je izgubila na sudu. Takođe, bivšeg supruga optužila je za nasilje u porodici, ali proces još nije okončan. Sindi je posle „Modelsa“ imala nekoliko različitih zanimanja. Najavljivala je da će lansirati svoj modni brend, ali ta ideja nikada nije zaživela. Pokušala je da bude stjuardesa, ali nije prošla na konkursu. Učestvovala je u VIP Velikom bratu i došla do finala, pa snimila jedan singl i tu se zaustavila. Poslednje čime se bavila je – tetoviranje! Međutim, ni to nije potrajalo! Samo četiri meseca nakon što se pohvalila da je postala tatu majstor Sindi je navodno odustala od toga jer joj se posao nije isplatio.

4

Nadežda Jokić Đuričić već godinama uređuje jedan nedeljnik. Srećno je udata za Jovana, a prošle godine postala je majka i rodila ćerku Mašu. Dok se bavila pevanjem nekoliko puta se slikala za „Plejboj“.

5

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

POSLE NASILJA NAD MILICOM, SIMON PROGOVORIO U EMISIJI: Ne kajem se! Čekam pasoš da nestanem odavde!

Saša Matić, Mile Kitić i Aca Lukas spremaju poklon za Dan žena?!